İstanbul’da kahvaltının vazgeçilmez adresi

Tarihi yarımadanın kalbinde, 360 derece eşsiz İstanbul manzarası eşliğinde konuklarını ağırlayan Seven Hills Restaurant, yalnızca hizmet kalitesiyle değil, fark yaratan organik kahvaltısıyla da öne çıkıyor.

31/12/2019 23:40
İstanbul’da kahvaltının vazgeçilmez adresi

Ayasofya’dan, Sultanahmet Camii’ne, Topkapı Sarayı’ndan, İstanbul Boğazı’na, Hürrem Sultan Hamam’ından, Hipodroma, Boğaz ve Adalar manzarasına hakim bir konumda yer alan Seven Hills Resraurant, adını yurtdışında da duyurmuş bir tesis. Lezzet tutkunlarının vazgeçilmez adresi olan Seven Hills Restaurant, New York Times ve Food and Wine gibi gazete ve dergilerde birçok kez adından söz ettirdi.

“Güne güzel başlamanın yolu hiç kuşkusuz kahvaltıdan geçiyor” diyen Seven Hills Restaurant Genel Müdürü Sevinç Meriç, sağlıklı bir yaşam için kahvaltının önemini vurguladı. Meriç, “Serpme organik kahvaltı çeşitlerimizi, kapalı ve açık olarak iki bölümden oluşan teras restorantımızda  misafirlerimizin beğenisine sunuyoruz.

Otelimiz konuklarına haftanın her günü organik serpme  kahvaltı ile güne başlama ayrıcalığı yaşatıyoruz. Ayrıca, organik kahvaltımızın ününü duyarak otelimize kahvaltı keyfi yapmaya gelen pek çok misafirimiz de var” diye konuştu.

Seven Hills restaurant'ın zengin kahvaltı mönüsünü oluşturan ürünler, Lüleburgaz ve Çatalca’da bulunan çiftliklerde üretiliyor. Seven Hills Restaurant Genel Müdürü Sevinç Meriç, ünü giderek yayılan bu özel kahvaltıyı vazgeçilmez kılan özellikleri de şöyle sıraladı: “Mevsime göre şekillenen menü, yerel lezzetlerle oluşturulan içerik, özel beslenme tercihlerine uygun seçenekler ve üst düzey organik ürünler.”


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.