İsrail pazarında tarifeli uçuş atağı

Antalya Valisi Karaloğlu, İsrailli gazetecilere Antalya’yı anlattı. Karaloğlu, THY seferlerinin başlamasıyla turist sayısının artacağı ifade etti.

31/12/2019 23:40
İsrail pazarında tarifeli uçuş atağı

Antalya Valisi Karaloğlu, İsrailli gazetecilere Antalya’yı anlattı. THY seferlerinin başlamasıyla turist sayısının artacağı öngörüldü. Temaslarda bulunmak için İsrail'e gelen Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Türkiye'nin İsrail Büyükelçiliği tarafından Tel Aviv Türk Kültür Merkezi'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Vali Karaloğlu, İsrail ve Türkiye arasında turizm açısından en iyi yılın 2008 olduğunu hatırlatarak "Bu seneki rezervasyonlara baktığımızda geçen yılki yüzde 60'lık artışın 2017'de de devam edeceğini görüyoruz" dedi.

"THY'NİN TARİFELİ SEFER ÇALIŞMASI VAR"

Antalya'yı İsrailli turistler için cazip kılan en önemli özelliklerinden birinin de yakın olması olduğunu ifade eden Karaloğlu, "Antalya ile Tel Aviv arasındaki mesafe Ankara kadar. Şimdi THY'nin tarifeli uçuş çalışması var. Bu başladığında Antalya-Tel Aviv arası ulaşımı çok daha kolay olacak" dedi.

Antalya'nın şu anda dünyanın en huzurlu ve güvenli turizm destinasyonlarından bir tanesi olduğuna da değinen Karaloğlu, güvenlik konusunda her türlü tedbiri aldıklarını belirtti. Karaloğlu, İsrailli basın mensuplarını da bir organizasyonla Antalya'da ağırlamak istediklerini kaydetti.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.