İsrail'den Türkiye'ye turizm yatırımı

Türkiye ve İsrail arasında güven, karşılıklı işbirliği ve turizm alanında oluşturulan girişimler, meyvelerini vermeye başladı. İsrail’den gelen bir heyet, sektörün önde gelen temsilcileriyle yaptığı görüşmelerin ardından, Türkiye’de yatırım için kolları sıvadı.

31/12/2019 23:40
İsrail'den Türkiye'ye turizm yatırımı

Başkanlığını, İsrail Halkı Yardım Derneği Başkanı ve İşadamı Koftan Halebi'nin yaptığı heyet, Türkiye’de ticaretten turizme kadar çeşitli sektörlerin temsilcileriyle temaslarda bulundu. Halebi, Türkiye-İsrail’li işadamları arasında ‘’Gönül Köprüleri’’ kurma amacında olduklarını söyledi. İki ülke arasında karşılıklı iş bağlantılarının kurulması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Koftan Halebi, ‘’Bulunduğumuz temaslar neticesinde, hem ticaret, hem de turizm alanlarında Türkiye’de yatırımlar yapacağız. Üstlendiğimiz barış misyonumuzu aynı zamanda gönül köprüsü kurmak için de kullanacağız’’ dedi.

Halebi, Türkiye’deki organizasyonun gerçekleşmesi için kendilerini davet eden Eski Adana Bölgesel Turist Rehberleri  Odası (ADRO) Başkanı İsa Akdağ’a da teşekkür etti. İsa Akdağ da, "Amacımız, ülkemiz için faydalı girişimlerde bulunmak" diye konuştu. İsrail’li heyetle verimli ve başarılı görüşmeler gerçekleştirdiklerin ifade eden Akdağ,  ekim ayında gerçekleştirecekleri Güney Amerika ziyaretlerinde, ‘’Dünya Turizm Barış ve Güvenlik Örgütü’’nün temellerini atacaklarını ifade etti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.