ICVB İstanbul'u IMEX Amerika'da tanıttı

İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu-ICVB, 18-20 Ekim 2016 tarihleri arasında Las Vegas Sands Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenen IMEX Amerika Fuarı'nda İstanbul'u tanıttı.

31/12/2019 23:40
ICVB İstanbul'u IMEX Amerika'da tanıttı

Amerika pazarının en önemli kongre fuarı olan IMEX Amerika, bu yıl 18-20 Ekim 2016 tarihleri arasında Las Vegas Sands Expo Fuar Merkezi’nde düzenlendi. Türkiye, 2011 yılında düzenlenmeye başlanan IMEX Amerika Fuarı'na ilk yıldan bu yana katılarak başarılı bir tanıtım organizasyonuna imza atıyor.

İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu-ICVB’nin bu yıl organizasyonunu Washington Kültür ve Tanıtma Müşavirliği ile koordineli olarak yürüttüğü Türkiye standında, sektör genelinden toplam 9 firma ve kuruluş yer aldı. Türkiye bu yıl stant numarası 3012 olan, 80 m2’lik bir alanda temsil edildi. Önceden randevu sisteminin bulunduğu fuarda ICVB, 3 gün boyunca aralarında dernek ve birlikler ile acenta ve şirketlerin yer aldığı 50’ye yakın birebir görüşme ve randevu gerçekleştirdi. Fuar süresince hem grup sunumları, hem de katılımcıların münferit randevuları ile Türkiye ve İstanbul’un uluslararası kongre sektörüne her yönüyle tanıtımına devam edildi.

IMEX Amerika Fuarı, ilk yılından bu yana gerek katılımcı kuruluş ve firma sayısında ve gerekse katılımcıların randevu sayılarındaki artışla sürekli olarak gelişen bir fuar olmaya devam etmektedir. Geçen yıl yaklaşık 3.000 davetli alıcıyı (hosted-buyer) bir araya getiren fuarda, önceki yıla göre gerçekleştirilen birebir randevu sayısı 57.000’e; katılımcı kuruluş sayısı ise 3.100’e yükselmiştir. IMEX Amerika Fuarı tüm bu yönleriyle her yıl katılımcılarının fuardan memnun ayrılmalarını sağlamaktadır.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.