ICVB'den Kongre ve Toplantı sektörü değerlendirme toplantısı

ICVB-İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu, üyeleri ile bir araya geldiği toplantıda sektörün son durumunu değerlendirdi.

31/12/2019 23:40
ICVB'den Kongre ve Toplantı sektörü değerlendirme toplantısı

8 Şubat Çarşamba günü İstanbul Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen “ICVB Üyeleri – Değerlendirme Toplantısı”nda, sektörün sorunları ele alındı ve görüşler sunuldu. ICVB üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda açılış konuşması, ICVB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bahadır Yaşık tarafından yapıldı.

İstanbul Vali Yardımcısı İsmail Gültekin ise, İstanbul genelinde artırılan güvenlik önlemlerine vurgu yaptığı konuşmasını, “Kongre turizmi ve tüm sektör paydaşları ile işbirliği yapmaya devam edeceğiz” sözleriyle tamamladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Tülin Ersöz de bir konuşma yaparak, “Turizm için ne gerekiyorsa, yardımcı olacağız” dedi.

Son olarak ICVB Genel Müdürü Hicran Özbük tarafından gerçekleştirilen sunumda, ICVB’nin 2016 yılı faaliyetleri anlatıldı ve ileriye yönelik yapacağı çalışmalara değinildi. Sunum sonunda ise, İstanbul turizmi adına önemli bir haber paylaşımında bulunuldu. Uluslararası bir PR ajansı ile kriz yönetimi için çalışmalara başlanılacağının müjdesi verildi. İlgili PR ajansından yetkililerin de hazır bulunduğu toplantıda, bir sunum beraberinde İstanbul için planlanan algı yönetimine ilişkin bilgilere yer verildi. ICVB üyelerinin görüşlerini belirtmeleri ve sektör adına yapılabileceklerin değerlendirilmesiyle toplantı sona erdi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.