Hotel Linkage Academy'den eğitim maratonu

Şehir Teknoloji Transfer Ofisi, Şehir incuba.city ve Hotel Linkage işbirliği ile hayata geçirilen ve turizm profesyonellerine yönelik eğitimler veren “Hotel Linkage Academy”, turizm sektöründe kalıcı ve sürdürülebilir bir fark yaratmak için 11 Mart’ta başlayacak ve 5 hafta sürecek yeni bir eğitim maratonuna başlıyor.

31/12/2019 23:40
Hotel Linkage Academy'den eğitim maratonu

Şehir Teknoloji Transfer Ofisi, Şehir incuba.city ile otellere direkt kendi web sitesinden rezervasyon alma ve online kanal yönetimi  teknolojileri sunarak otellerin online gelirlerini arttıran teknoloji danışmanlık firması Hotel Linkage işbirliği ile hayata geçirilen Hotel Linkage Academy eğitimleri, turizm sektörüne katkı sağlamayı sürdürüyor. Amerika’da ve Hong Kong’da alanında uzman akademisyenler tarafından geliştirilen ve binlerce dolar değerindeki “Otel Satış ve Pazarlamasında Gelir ve Karlılık Yönetimi” eğitimleri, ücretsiz olarak 11 Mart’ta İstanbul Şehir Üniversitesi’nde başlıyor.

Şehir Teknoloji Transfer Ofisi, Şehir incuba.city ve Hotel Linkage işbirliği ile hayata geçirilen ve turizm profesyonellerine yönelik eğitimler veren “Hotel Linkage Academy”, turizm sektöründe kalıcı ve sürdürülebilir bir fark yaratmak için 11 Mart’ta başlayacak ve 5 hafta sürecek yeni bir eğitim maratonuna başlıyor. Amerika ve Hong Kong’da alanında uzman akademisyenler tarafından geliştirilen ve piyasa değeri binlerce doları bulan “Otel Satış Pazarlamasında Gelir ve Karlılık Yönetimi” eğitimleri, İstanbul Şehir Üniversitesi’nde turizm profesyonellerine ücretsiz olarak verilecek.

Hotel Linkage İş Geliştirme ve Pazarlama Başkanı Erhan Kaya tarafından yapılan sosyal medya çağrısıyla gönüllülük esasına göre biraraya gelen Türkiye’nin önde gelen Gelir ve Karlılık Yönetimi Müdürleri ile akademisyenleri tarafından verilecek  eğitim programı kapsamında “Online Satış ve Pazarlamasında Gelir ve Karlılık Yönetimi” eğitimlerine kayıt yaptırmak ve daha fazla bilgi sahibi olmak için http://cesurlar.hotellinkage.com/ adresi ziyaret edilebilir.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.