Hotel Bosnalı’ya yeni genel müdür

Adana'nın ilk butik oteli olan Hotel Bosnalı'nın Genel Müdürlüğü’ne Selçuk Yılmaz, atandı.

31/12/2019 23:40
Hotel Bosnalı’ya yeni genel müdür

Adana’da Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Avcı, tarafından yok olmak üzereyken alınarak restore ettirilen ve 2009 yılında ‘’Hotel Bosnalı’’ adıyla kurulan kentin ilk Butik Oteli Genel Müdürlüğü’ne Selçuk Yılmaz, getirildi.

Hotel Bosnalı’da görevine başlayan Selçuk Yılmaz, 15 yılı aşkın süredir başarılı performansıyla sektörde kendini kanıtlamış deneyimli bir otel yöneticisi. Yılmaz, deneyimini bundan sonra Hotel Bosnalı’da değerlendirecek.

Akdeniz Üniversitesi Turizm Otelcilik Konaklama İşletmeciliği mezunu olan Yılmaz, 10 yıl süreyle Antalya’da çeşitli otellerde yöneticilik yaptı. ABD Kansas City Airport Mariott Hotel’de bir yıl süreyle görev yapan Selçuk Yılmaz, Adana’daki Golden Deluxe Otel’in 2 yıl süreyle kurucu müdürlüğü görevinde bulundu. Yılmaz, Hotel Bosnalı’ya atanmadan önce Edis Premier Hotel’de müdürlük görevinde bulunuyordu.

HOTEL BOSNALI

Hotel Bosnalı, Seyhan Nehri kıyısında, Adana'nın binlerce yıllık geçmişe sahip tarihi Tepebağ semtinde yer alıyor. 19. yüzyıl sonu ve 20. yüzyıl başı Adana'sının önemli şahsiyetlerinden Bosnalı Salih Efendi'nin 1889 yılında malikane olarak yaptırdığı tarihi bina, bugünkü sahibi Halil Avcı tarafından yapılan restorasyon ile, geçmişini ve günümüzü yaşamaya devam ediyor. Butik otel de 2'si master, 2'si deluxe 12 oda bulunuyor. Her türlü konforun düşünüldüğü mekan keyifli bir konaklama ortamı sunuyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.