Hitit Latin Amerika’da Türk teknolojisini tanıttı

Latin Amerika’nın en büyük havacılık organizasyonu olan ALTA tarafından düzenlenen Havacılık Liderleri Forumu’na sponsor olan Hitit, Latin Amerika’daki havayollarına Türkiye’deki hava taşımacılığı sektörü hakkında bilgiler aktararak, ürettiği %100 yerli havacılık yazılımına ilişkin detayları paylaştı.

31/12/2019 23:40
Hitit Latin Amerika’da Türk teknolojisini tanıttı

Latin Amerika’nın en büyük özel ve kar amacı gütmeyen havacılık organizasyonu olan Latin Amerika ve Karayipler Hava Taşımacılığı Birliği (ALTA) tarafından düzenlenen Havacılık Liderleri Forumu 19 Kasım 2017’de Buones Aires’de başladı. İki gün boyunca devam edecek olan etkinliğe dünya çapında 100’ün üzerinde havayolu firması katıldı.

Arjantin Ulaştırma Bakanı Guillermo Dietrich, ALTA Yönetim Kurulu Başkanı Luis Felipe De Oliveira ve IATA (Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği) CEO’su Alexandre De Juniac’ın açılış konuşmaları ile başlayan forum; Avianca, Latam Havayolları, Copa Airlines, SkyAirlines, Aerolineas Argentinas, Aeromexico gibi bölgenin bayrak taşıyıcı havayollarının CEO’ları tarafından yapılan sunum ve konuşmalarla devam ediyor.

ALTA üyesi olan ve etkinliğin sponsorluğunu yapan Hitit tarafından, bölge havayolları CEO’larına yönelik yapılan sunumda şu hususların altı çizildi: “Latin Amerika’daki hareketli toplumsal ve siyasi ortam, bölge ekonomisinde zaman zaman resesyona sebep olsa bile, bölgeye yönelik kısa ve uzun vadeli öngörüler, Latin Amerika’nın havacılık alanında ciddi bir büyüme potansiyeline sahip olduğunu gösteriyor. Nitekim, IATA tarafından yapılan araştırmalarda; yolcu taleplerinin %7,5’lik bir artışla beklentilerin üzerinde seyretmesi öngörülüyor.

20 yıl içinde de bölgedeki yolcu sayısının 800 milyona yaklaşacağı tahmin ediliyor. Bu öngörüler çerçevesinde, hem gelirlerini hem de müşteri memnuniyetini arttırmak isteyen havayollarının yolcu taleplerini yakından takip ederek, kişiselleştirilmiş özel tekliflerler sunmaları önem arz ediyor. Hitit olarak bizler, havayolu hizmetlerinde kişiselleşmenin trend olmadığı dönemlerde bile %100 yerli sadakat çözümümüz sayesinde havacılık pazarında önemli bir dönüşüme liderlik ettik.

Halen 4 kıtada 15 ülkeye ihraç ettiğimiz Crane markalı esnek ve akıllı yazılım çözümlerimizin, Latin Amerika’daki gerek düşük maliyetli gerekse tam hizmet sunan havayollarının performans artışına katkı sağlayacağına inanıyoruz.”

 

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.