Hint Düğünleri Zirvesi'ne muhteşem kapanış

Türkiye'nin en büyük MICE operatörlerinden Inventium Global ve Hindistan Etkinlik ve Eğlence Yönetim Birliği (EEMA) tarafından düzenlenen Hint Düğünleri Zirvesi, muhteşem gala yemeği ve ödül töreniyle sona erdi.

31/12/2019 23:40
Hint Düğünleri Zirvesi'ne muhteşem kapanış

Dünyanın dört bir yanından düğün ve MICE sektörünün en önemli temsilcilerini 28 Mayıs- 1 Haziran 2017 tarihlerinde Antalya Rixos Premium Belek’te biraraya getiren ‘Inventum Global Workshop’un” gala gecesi, 31 Mayıs 2017 Çarşamba  günü gerçekleşti. 

Türkiye’nin en büyük MICE operatörlerinden olan Inventum Global ile Hindistan’ın Etkinlik ve Eğlence Yönetimi Birliği (EEMA) iş birliği ile düzenlenen ve 4 gün süren ‘Inventum Global Workshop’un” Rixos Premium Belek Hotel’de gerçekleşen gala yemeği ve ödül töreninde Hindistan’ın düğün ve Mice sektörü duayenleri ve basın mensupları biraraya geldi.

Akdeniz’in incisi Avrupa ve dünyada en çok bilinen turizm destinasyonu Antalya’nın 1.3 milyar nüfuslu Hindistan düğün pazarında turzim pastasından pay alması hedeflenen dev organizasyonda 100’ün üzerinde düğün operatörü yer aldı.

4 gün süren dev organizasyonun açılış konuşması EMMA başkanı Sabbas Joseph tarfından yapıldı. Geceyi sunan Hindistan’ın en ünlü sunucusu Gıtıkka Ganju Dahar tüm katılımcılara teşekkür etti ve ödüllerini verdi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.