Hint düğün ve MICE sektörünün kalbi Antalya'da atacak

28 Mayıs-1 Haziran 2017 tarihleri arasında Antalya Rixos Premium Belek’te gerçekleşecek Inventum Global Workshop ve EEMA Leadership Retreat, turizm sektörüne yeni bir soluk getirecek.

31/12/2019 23:40
Hint düğün ve MICE sektörünün kalbi Antalya'da atacak

MICE operatörü Inventum Global ile Hindistan’ın Etkinlik ve Eğlence Yönetimi Birliği'nin (EEMA) iş birliği ile Antalya; ‘Inventum Global Workshop’ ve ‘EEMA Leadership  Retreat’e ev sahipliği yapacak. Hindistan’dan 100’ün üzerinde premium düğün acentaları ile Rusya ve Ukrayna MICE pazarının yüzde 90’nına hakim en büyük MICE acentalarının katılacağı dev organizasyonda dünyanın en iyi 50 liderlik ve yöneticilik uzmanı arasında yer alan, yazar Marshall Goldsmith de bir konuşma yapacak.

‘Inventum Global Workshop’a katılacak isimler arasında; EEMA Başkanı Sabbas Joseph, Inventum Global Yönetici Ortağı Asil Akar, Inventum Global Yönetici Ortağı Bünyat Özpak, Geometry Global Kreatif Direktörü Daniel Comar, ILEA Orta Doğu Başkanı Dan Bolton, EY Başkanı Ashish Pherwni, Teamworks Başkanı SanjoyRoy, ‘MindtheGap’ kitabı yazarı GraemeCodrington, Dentsu- Fountainhead yaratıcıları AshishBhasin - BrianTellis, Encompass-JWT yaratıcıları Sukrit Singh-John Goodman da yer alacak.

Inventum Global Workshop 2017 kapsamında Türkiye’nin en önemli otellerinin yanı sıra Dubai, Tanzanya, Mauritius, Tayland gibi dünyanın önde gelen turizm ülkelerinden de çeşitli zincir oteller ve havayolu şirketleri, düğün ve MICE acentaları ile bire bir görüşmeler yapacak. Toplamda 85 stant sahibinin katılımı ile Inventum Global Workshop 2017, Rixos Hotels ve Türk Hava Yolları’nın ana sponsorluğunda gerçekleşecek.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.