Hilton, Karadağ’da otel açtı

Akdeniz’in incisi Karadağ’ın başkenti Podgorica ilk Hilton oteline kavuştu. Hilton Podgorica Crna Gora hem yabancı turistler hem de Karadağlılar için bir çekim merkezi olacak.

31/12/2019 23:40
Hilton, Karadağ’da otel açtı

Karadağ’da Hilton Hotels & Resorts markası altında faaliyet gösterecek ilk oteli Hilton Podgorica Crna Gora’nın açılışını Eylül ayında gerçekleştirdi. Şehrin merkezinde yer alan yeni Hilton Podgorica Crna Gora, hem iş hem de eğlence amacıyla seyahat edenler için ideal bir konaklama alternatifi. 23’ü süit olmak üzere, geniş ve modern tasarıma sahip 180 oda ile hizmet veren otelde, şehri tepeden gören panoramik manzaralı kral daireleri de bulunuyor.

Hilton Worldwide Hilton Marka Yönetimi Bölge Müdürü Andreas Lackner şöyle konuştu: “570’ten fazla otelden oluşan global portföyümüze, Akdeniz’in incisi olarak da bilinen, Avrupa’nın en eski ülkelerinden Karadağ’ı katmaktan heyecan duyuyoruz. Konuklarımızı dünyaca ünlü misafirperverliğimizle Karadağ’ın başkenti Podgorica’da ağırlamak için sabırsızlanıyoruz. Hilton otelimiz ile Podgorica, en gözde seyahat destinasyonları listelerinde daha da üst sıralara çıkacak."


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.