Hilton ilk sırada yer aldı

Hilton Otelleri, “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri 2016” araştırmasının Otel ve Konaklama kategorisinde birinciliği yine bırakmadı. Geçtiğimiz yıl da en beğenilen otel markası seçilen Hilton Otelleri, liderliğini korumaya devam ediyor.

31/12/2019 23:40
Hilton ilk sırada yer aldı

Capital Dergisi tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen “Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasının 2016 yılı sonuçları açıklandı. Araştırmanın Otel ve Konaklama kategorisinin kazananı bir kez daha Hilton Otelleri oldu. Kazanan şirketlerin görkemli bir ödül töreniyle açıklandığı gecede, geçen yıldan bu yana kendi kategorisinde liderliği bırakmayan Hilton Otelleri’nin ödülünü, Hilton Worldwide Türkiye Üst Sınıf Oteller İnsan Kaynakları Direktörü Hakan Özcan aldı.

Bu yıl 16. kez düzenlenen araştırmada en beğenilen şirketler, geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi, iş dünyası temsilcilerinin, kendi şirketleri dışında bir şirketi oylaması ile belirlendi. İş dünyasının yoğun ilgi gösterdiği ödül töreninde, kategori ayrımı yapılmaksızın dereceye giren ilk 3 şirkete ve kategori bazında ilk sırayı alan şirketlere ödülleri verildi

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.