Hilton'dan Türkiye'ye iki yeni otel

Lider otel markası Hilton, Türkiye'deki portföyünü yeni açılan Sabiha Gökçen Airport ve Eskişehir otelleriyle büyüttü.

31/12/2019 23:40
Hilton'dan Türkiye'ye iki yeni otel

Hilton Worldwide’dan yeni bir havalimanı oteli

Hampton by Hilton İstanbul Sabiha Gökçen Airport misafirlerini ağırlamaya başladı. Hilton Worldwide'ın orta fiyat segmentinde yer alan, kaliteye önem verenlere yönelik küresel markası Hampton by Hilton, en yeni oteli Hampton by Hilton İstanbul Sabiha Gökçen Airport’u açtı. 145 odalı otel, çatısı altında Hampton Inn by Hilton and Hampton Inn & Suites by Hilton markalarının yer aldığı Hampton by Hilton ailesine katılarak, Hilton Worldwide’ın Türkiye’de halihazırda faaliyet gösteren 44 otelinin arasında yerini aldı.

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na 1,2 kilometre uzaklıkta bulunan Hampton by Hilton Istanbul Sabiha Gokcen Airport, havalimanına çift yönlü ücretsiz servis imkanı sunuyor. Otel, içerisinde alışveriş merkezi, konutlar ve ofisler barındıran inovasyon merkezi Teknopark’ın yakınındaki MVK Work Square iş merkezinin de bir parçası. Tesis aynı zamanda Viaport Asya, Pendik Marina ve Intercity İstanbul Motor Yarışları Park’ına da yakın mesafede bulunuyor.

Hampton by Hilton Istanbul Sabiha Gokcen Airport, ücretsiz Wi-Fi imkanı sunuyor, otelde 7/24 açık bir iş merkezi bulunuyor, ferah toplantı odalarıysa 110 konuğa kadar ağırlama kapasitesine sahip. Markanın alametifarikası sıcak kahvaltı, tüm konuklara ücretsiz olarak sunuluyor. Atıştırmalık ve içecek satın alınabilen alan gün boyu açık. Otelde konaklayanlar ayrıca ücretsiz kapalı otopark ve 24 saat açık spor salonundan faydalanabiliyor. Tüm odalarda kalite malzemeler, Hampton bed® adı verilen markanın imzası temiz ve konforlu yataklar, LCD televizyon ve ücretsiz çay/kahve bulunuyor.

Hampton by Hilton Istanbul Sabiha Gokcen Airport Genel Müdürü Sarp Erdoğan, “Kullanışlı havalimanı servisi, %100 Hampton Memnuniyet Garantisi ve ferah toplantı alanları ile misafirlerimizi ağırlamak için sabırsızlanıyoruz. Otelimiz, MVK Work Square ve havalimanı yakınında konaklamak isteyenler, fiyat-kalite dengesine önem veren ve seyahatlerinde kalite arayanlar için ideal bir alternatif” dedi.

Hilton Garden Inn Eskişehir kapılarını açtı

Hilton Worldwide'ın ödüllü markası Hilton Garden Inn, Eskişehir’de yeni oteli Hilton Garden Inn Eskişehir’i açtı. 126 odalı tesis, dünya genelinde hizmet veren 700 Hilton Garden Inn oteli arasına katıldı.

Hilton Garden Inn Eskişehir, Hilton Worldwide'ın Eskişehir’deki ilk oteli. Son zamanlarda sanat galerilerinden arkeoloji müzelerine ve festivallere kadar birçok özelliği ile hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini çeken kent, aynı zamanda iki önemli üniversite, bir teknoloji parkı ve birçok üretim tesisine ev sahipliği yapıyor.

Hilton Garden Inn Global Başkanı John Greenleaf konu ile ilgili şöyle konuştu: “Hilton Garden Inn markasını Eskişehir’e getirmekten dolayı heyecan duyuyoruz. Yeni otelimiz, Türkiye’de halihazırda faaliyet gösteren 13 Hilton Garden Inn arasına katıldı. Deneyimli ekibimiz ve markanın imzası memnuniyet sözü ile konuklarımıza konforlu bir konaklama sunuyoruz. "

Anadolu Havalimanı’na 9 kilometre ve şehir merkezine ise 3 kilometre mesafedeki Hilton Garden Inn merkezi bir konumda bulunuyor. Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı, City Park ve tarihi Odunpazarı’nın yakınında bulunan otelden ulaşım ise otobüs, tramvay ve tren ile kolaylıkla sağlanabiliyor.

"Yeni otelimizde misafirlerimizi ağırlamaya başlamaktan mutluyuz" diyen Hilton Garden Inn Eskişehir Genel Müdürü Melda Uykun sözlerine şöyle devam etti: "Şehir merkezine ve toplu taşımaya yakın konumumuz, sunduğumuz hizmetler ve imkanlar ile otelimiz hem iş seyahati nedeniyle hem turist olarak Eskişehir’i ziyaret edenler için mükemmel bir konaklama alternatifi."

Hilton Garden Inn Eskişehir’de 100 kişi kapasiteli, iki adet toplantı odası bulunuyor. Garden Grille and Bar® ise hazır pişmiş kahvaltıdan akşam yemeğine, dünya ve Türk mutfağından kokteyllere* kadar birçok alternatif sunuyor. Tatlılar, soğuk içecekler ve atıştırmalıklarla Pavilion Pantry® de 24 saat boyunca hizmet veriyor.

Hilton Garden Inn misafirleri, otelin standart imkan ve hizmetlerle birlikte ücretsiz Wi-Fi, 24 saat açık tam donanımlı iş merkezi ve fitness merkezinden de faydalanabiliyor. Tüm odalarda, markanın imzası yatak, bembeyaz yorgan ve çarşafların yanı sıra ergonomik çalışma masası ve sandalye bulunuyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.