Hilton'dan 'Şimdi İstanbul Aşkı' zamanı yarışması

İstanbul’daki 18 Hilton Oteli, İstanbul’a olan aşkını en romantik ve en özgün kadrajla yakalayanları bekliyor.

31/12/2019 23:40
Hilton'dan 'Şimdi İstanbul Aşkı' zamanı yarışması

İstanbul’da konaklama dendiğinde akla gelen ilk otel zincirlerinden biri olan Hilton İstanbul Otelleri, İstanbul’a duyduğu aşkını anlatmak için bir sosyal medya yarışması ile düzenliyor. “Şimdi İstanbul Aşkı” adlı yarışma İstanbul’u en güzel fotoğraflayan ve #simdiistanbulaski hashtag’i ile sosyal medya (Instagram ve Facebook) üzerinden paylaşan herkese açık.

Yarışmaya katılım koşulları ise oldukça basit. İstanbul’a olan aşkınızı gönlünüzce anlatan en romantik ve en özgün kadrajı yakalayıp #simdiistanbulaski etiketiyle Instagram veya Facebook hesabınızda paylaşmanız yarışmaya katılmanız için yeterli. Tabii fotoğrafları jürinin değerlendirebilmesi için hesaplarınızın gizlilik ayarlarının da açı olması gerekiyor.

Son katılım tarihi 6 Nisan olan yarışmada #simdiistanbulaski etiketiyle Instagram ve Facebook üzerinden paylaşılan fotoğraflar her biri alanında uzman seçkin jüri üyeleri tarafından hashtag’in temasına uygunluk, mekân ve manzara kullanımı, kompozisyon ve estetik gibi kriterler göz önüne alınarak oylanacak. Yarışmanın son katılım tarihi ise 6 Nisan 2017 olacak.

Dileyen yarışmacılar bu süre zarfında #simdiistanbulaski hashtag’iyle her gün başka bir fotoğraf paylaşabilecek ve şansını artırabilecek. Hilton İstanbul Otelleri’nin düzenlediği Şimdi İstanbul Aşkı Fotoğraf Yarışmasının jüri üyeleri ise şöyle: Moda Tasarımcısı Atıl Kutoğlu, Gazeteci ve Haber sunucusu Murat Güloğlu, Seyahat Blogger’ı Kemal Kaya (Yolda Olmak), Sosyal Medya Fenomeni Güray Gürsel (BurusVilis) ve Hilton  Türkiye Pazarlama Müdürü Burcu Yatmazoğlu.

Yarışmada dereceye girenleri “Şimdi İstanbul Aşkı” temasına en uygun olarak seçilen harika ödüller bekliyor. İlk beş içerisinde yer alacak katılımcılar İstanbul’u en güzel gören noktalarda konaklama imkanı kazanacaklar. Birinciye Conrad İstanbul Bosphorus’ta çift kişilik boğaz manzaralı odada bir gece hafta sonu konaklaması ve Brunch; ikinciye Hilton İstanbul Bomonti’de çift kişilik tek gece konaklama, kahvaltı ve EforeaSpa’da 75 dakikalık bakım; üçüncüye Hilton İstanbul Bosphorus’tan çift kişilik bir gece hafta sonu konaklaması ve otelin alametifarikası Dubbb Indian restoranda akşam yemeği; dördüncüye Hilton İstanbul Kozyatağı’nda şehir manzaralı suitte çift kişilik kahvaltı dahil konaklama ve yine çift kişilik speedcity girişi; beşinciye ise DoubletreebyHilton İstanbul Moda’da deniz manzaralı deluxe odada çift kişilik konaklama ve kahvaltı ile tek kişilik Spa masajı hediye edilecek.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.