Hillside Harvard'ta ders oldu

Alarko Holding’in Turizm Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Hillside Beach Club, dünyanın en iyi üniversitelerinden biri olan Amerikan Harvard Business School’da ders oldu.

31/12/2019 23:40
Hillside Harvard'ta ders oldu

Misafirlerinin yüzde 68’inin tekrar ziyaret ettiği Hillside, Harvard Business School’da ders oldu. Alarko Holding’in Turizm Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Hillside Beach Club, Harvard Business School’da ders oldu. Dünyanın başarılı markalarının hikayelerini ders konusu yapan Harvard Business School, Hillside Beach Club’ın %99’lara varan istisnai seviyedeki misafir memnuniyeti ve dünyada bu boyutta tesislerde örneğine rastlanmayan %68 seviyesindeki yeniden geliş oranları ile elde ettiği başarı öyküsünü, “Akdeniz’de En İyi Aile Tatili Deneyimi Sunmak” başlıklı vaka çalışmasıyla inceledi.

Harvard’ın kıdemli profesörlerinden Rajiv Lal tarafından yürütülen ve Hillside Beach Club’ın “Sürekli Gelişim Felsefesi”nin incelendiği çalışmada Hillside yöneticileri ve misafirleri ile birebir görüşmeler yapıldı, kurumun yıllar içerisinde kendine özgü olarak oluşturduğu beklentileri aşan hizmet anlayışı, özgün pazarlama yaklaşımları ve sürdürebilirliği sağlayan sıra dışı yönetim sistemleri detaylı olarak incelendi.

Dünya çapında aldığı birçok ödülle kalitesini kanıtlayan Hillside Beach Club’ın başarı öyküsü, yönetim bilimleri alanında dünyanın önde gelen üniversitelerinden Harvard Business School’da (HBS) ders oldu. Dünyanın en önemli markalarının başarı hikayelerini vaka çalışması yapan Harvard Business School, Alarko Holding’in Turizm Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Hillside Beach Club’ı “Akdeniz’de En İyi Aile Tatili Deneyimi Sunmak” konulu bir vaka çalışmasında çok yönlü olarak inceledi. Hillside Beach Club’ın yıllar içerisinde oluşturduğu özgün iş yapış şekilleri ve sistemlerin detaylı olarak incelendiği çalışma, Harvard Business School öğrencilerine ders olarak okutuluyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.