Havuza dair her şey burada

Kurulduğu günden itibaren 23 yıldır havuz sektöründe önce kalite ve güvenlik ilkesi ile hizmet veren Pekcan Havuz, bahçe ekipmanlarından havuz, SPA, jakuzi, sauna, peyzaj, süs ve doğal havuz ekipmanlarına, havuz kimyasallarından PVC fittings malzemelerine, vanalardan izolasyon grubuna kadar ‘havuz ile ilgili aradığınız herşeyi www.havuzdayim.com’ sitesi üzerinden kapınıza kadar gönderiyor.

31/12/2019 23:40
Havuza dair her şey burada

www.havuzdayim.com  hızlı yaşam koşullarında zaman kazanmak ve güvenli alışveriş yapmak isteyenlere geniş ürün yelpazesi, fiyatları ve kalitesi ile internet alışverişinin bütün konforunu sunuyor.

Değişim ve gelişimden etkilenen yaşam koşulları ve iş yapma biçimlerinin sonucu olarak artık her alanda teknoloji kullanılıyor. Yoğun geçen ve sürekli bir yerlere yetişmek zorunda kalan kişiler hayatını kolaylaştırmak için teknolojinin getirdiği avantajlardan yararlanıyor. Bu alışkanlık alışveriş yapma biçimlerimizi de değiştirdi. Pek çok alanda internet alışverişi ön plana çıkıyor. İstediğiniz ürünü karşılaştırabiliyor, bütün detaylarını öğrenebiliyor, güvenli bir şekilde satın alabiliyorsunuz. Pekcan Havuz teknolojinin getirdiği bütün avantajlardan havuz kullanıcılarının yararlanmasını hedefliyor.

Bir kaç sene önce hayata geçen www.havuzdayim.com internet alışveriş sitesi üzerinden havuz ile ilgili her türlü ekipman, bahçe, SPA, jakuzi, sauna, peyzaj, süs ve doğal havuz ekipmanları, Sağlık Bakanlığı onaylı havuz kimyasalları, PVC fittings malzemeleri, vanalar, izolasyon malzemeleri güvenli alışveriş ile alınabiliyor. Bu şekilde Türkiye’nin dört bir yanındaki havuz sahipleri, oteller, sosyal tesisler, siteler, kamplar, havuz mimarları, inşaat projeleri bize hızlı bir şekilde ulaşabiliyor ve ihtiyacı olan her türlü ekipmanı kargo süresine göre hemen alabiliyor.  Ödemeler kredi kartı, havale veya kapıda olmak üzere yapılabiliyor. Ayrıca, ücretsiz kargo imkanı sunuluyor. WhatsApp hattı ile sorulara ve taleplere hızla cevap veriliyor. Yıllardır projelendirme ve danışmanlık alanlarında edindiği tecrübeleri internet satışı noktasına taşıyan Pekcan Havuz. yüksek müşteri memnuniyeti sağlamayı ve kaliteli ürünleri en hızlı şekilde kapıya kadar getirmeyi amaçlıyor.  

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.