Hardal Türkbükü hizmete girdi

Üç yıl üst üste kazandığı “En İyi Dünya Mutfağı” ödülüne sahip zengin menüsü ile kısa zamanda İstanbul’un en gözde mekânları arasına girmeyi başaran Hardal, Bodrum Türkbükü’nde yeni sezonun rengi olmaya hazırlanıyor.

31/12/2019 23:40
Hardal Türkbükü hizmete girdi

Mar Group bünyesinde yer alan Hardal Restaurantları'nın yeni şubesi Hardal Türkbükü, açılış daveti ile Bodrum'a merhaba dedi. 2010 yılından bu yana dünya mutfağının en başarılı temsilcilerinden biri olarak anılan Mar Group bünyesinde yer alan Hardal Restaurant, Bodrum Türkbükü müdavimlerine uzun yıllar ev sahipliği yapmış olan mekan Ship A Hoy'un yerinde hizmet vermeye başladı.

Kaliteli hizmet anlayışından ödün vermeyerek yediden yetmişe her yaş grubuna ve her damak tadına hitap eden Hardal, İstanbul’da Nişantaşı ve Ataköy Marina şubelerinden sonra Bodrum Türkbükü’nde hizmet vermeye başlayan üçüncü şubesi ile yaz boyunca her anın ritmini yakalamaya devam edecek.

Geçtiğimiz gün gerçekleşecek yaza merhaba daveti ile misafirlerini ağırlayan Hardal, sezon boyunca Türkbükü'nde iyi müzik, iyi yemek ve eğlencenin adresi olmaya hazırlanıyor. İstanbul’dan farklı olarak Türkbükü’nde, beach konseptiyle de hizmet veren Hardal’da deniz ve güneşin tadını çıkarırken, tüm gün süren dj performansları ve yaz boyu devam edecek olan konsept parti ve happy hour’larla Türkbükü sahiline yeni bir giriş yapıyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.