Hamit Saygın: Asya BYK olarak böyle bir kararımız yok

TÜRSAB üyesi olan Saygın Turizm Acentasının sahibi ve Asya BYK üyesi Hamit Saygın yaptığı yazılı açıklamada, seçimlerde Firuz Bağlıkaya’yı destekleme kararı aldıklarını yalanladı.

31/12/2019 23:40
Hamit Saygın: Asya BYK olarak böyle bir kararımız yok

TÜRSAB üyesi olan Saygın Turizm Acentasının sahibi ve Asya BYK üyesi Hamit Saygın yaptığı yazılı aynen şöyle:

Değerli ve Kıymetlİ Meslektaşlarım,

TÜRSAB’ın yasa gereği iki yılda bir yapılan olağan seçiminin 23.cüsü bu yıl Aralık ayında yapılacaktır.

Birliğimizin, 2017-2019 döneminde görev almak isteyen meslektaşlarımız adaylıklarını açıklayıp acentalara ziyarette bulunup toplantılar yapmaktadırlar.

Bu adaylardan Birliğin daha önceki dönemlerinde görev alan Firuz Bağlıkaya bölgemizde bir toplantı düzenlemiştir. Ancak iş yoğunluğumdan dolayı düzenlenen bu toplantıya katılamadım. Türsab Asya BYK Başkanımız Ali Bilir Bey adaylığını koyan Firuz Bağlıkaya’yı Asya BYK olarak destekleme kararı aldıklarını sosyal medyada yer alan haberlerden öğrenmiş durumdayım.

Asya Bölgesi Yürütme Kurulu olarak böyle bir kararımız bulunmadığı gibi  bu bölgede faaliyet gösteren 649 seyahat acentasının oy haklarına el koyulmasının doğru bir davranış olmadığını  belirtmek istiyorum.

TÜRSAB üyesi olan Saygın Turizm Acentasının sahibi ve Asya BYK üyesi olarak böyle bir söz ve onayımın olmadığını tüm meslektaşlarıma bildirmek istiyorum.

HAMİT SAYGIN

49 SAYGIN TURİZM


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.