Gastromasa’da geri sayım başladı

Sözen Organizasyon tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan “Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı” 2 Aralık 2017’de Haliç Kongre Merkezi’nde, gastronomi sektörünün dünyaca ünlü yıldızlarını “Ürün”ü konuşmak üzere bir araya getiriyor.

31/12/2019 23:40
Gastromasa’da geri sayım başladı

Bu yıl “ürün” teması ile 2 Aralık’ta gerçekleşecek olan Gastromasa Konferansı; otel, restoran profesyonellerini, yatırımcıları, yöneticileri, gastronomi profesyonellerini ve yerli-yabancı şefleri ortak bir platformda buluşturmak, Türkiye’de gastronominin gelişimine katkı sağlamak, Türk mutfak kültürünü dünyaya tanıtmak, dünya gastronomisini Türk gastronomisiyle buluşturarak bir sinerji yaratmak, Türkiye’nin önemli turizm ve gastronomi destinasyonları arasında yer almak amacıyla yeniden tüm gözleri İstanbul’a çevirmeye hazırlanıyor.

Dünyanın en iyi 10 gastronomi konferansı arasında gösterilen Gastromasa’ya bu sene konuşmacı olarak dünyaca ünlü 19 yabancı şef ve konferansı takip etmesi için uluslararası medya davet edildi. Toplamda 1.500 kişinin izlemesi hedeflenen konferansın bu seneki teması ise “ürün” olacak. Konferansın konuk şehri ise, UNESCO tarafından dünyanın ‘Yaratıcı Şehirler’ ağına eklenen, Türkiye’nin gastronomi başkenti Gaziantep. Konferansta, dünyanın en iyi şefleri kendi bölgelerinin özel ürünlerini kullanarak sahnede workshop etkinliği gerçekleştirecek. Etkinliğin bir diğer ilgi çekici içeriği ise Chef Chat olacak. Konferansta ulusal ve uluslararası birçok marka stantlarda özel tadım etkinlikleri gerçekleştirerek konferansa renk katacak. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.