Firuz Bağlıkaya'dan genç ve dinamik TÜRSAB mesajı

Değişim Hareketi’nin lideri ve TÜRSAB Başkan adayı Firuz Bağlıkaya, seçim çalışmaları dolayısıyla çıktığı Karadeniz turunun son ayağı olan Samsun’da, 30 acenta temsilcisinin katıldığı yemekli bir toplantı gerçekleştirdi.

31/12/2019 23:40
Firuz Bağlıkaya'dan genç ve dinamik TÜRSAB mesajı

Genel Kurula sayılı günler kala Samsunlu meslektaşlarına seslenen Firuz Bağlıkaya, “Turizm çok hızlı gelişiyor. 20 yıl önceki turizmle bugünkü turizm arasında dağlar kadar fark var. Teknoloji oldukça hızlı gelişiyor. Mevcut yönetim ne yazık ki çağın gereksinimlerini karşılayamıyor. Genç ve dinamik bir TÜRSAB için gençlerin önünü açmak gerekiyor. Biz bu amaçla yola çıktık.  İki dönemden fazla başkanlık yapmanın önünü kapatacağız” dedi.

TÜRSAB’ın ticari işlere ağırlık vererek, üyelerinin sorunlarını görmezden geldiğine de değinen Bağlıkaya, “ Mevcut yönetim acentalarla ticaret yapıyor! Biz acentaların ticaret yapmasını sağlayacağız. Tek amacımız acentalarımıza hizmet etmek olacak. Acentaların sırtında taşıdığı değil, acentaları sırtında taşıyan bir TÜRSAB istiyoruz! Diklenmeyeceğiz ama dik duracağız! Acentaların hakkını sonuna kadar savunacağız” diye konuştu.

Binbir güçlükle işlerini yapmaya çalışan acenta sahiplerinin, ayakta kalabilmek adına başka işler yapmak zorunda kaldığına dikkat çeken Başkan adayı, “ Her gün iki acenta kuruluyor. Rekabet artıyor ancak pasta küçülüyor. Biz buna müsaade etmeyeceğiz! Mesleğimize sahip çıkacağız!” dedi.

Değişim’i hep birlikte gerçekleştireceklerini vurgulayan Firuz Bağlıkaya, “Mesleğinizi değiştirmek istemiyorsanız Başkanınızı değiştirin” mesajıyla toplantıyı sonlandırdı.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.