Firuz Bağlıkaya Akdeniz'de fırtına gibi esti

Bir günde üç büyük toplantı gerçekleştiren “Değişim Hareketi” lideri Firuz Bağlıkaya, Türkiye turizminde büyük öneme sahip olan Akdeniz’e çıkarma yaptı.

31/12/2019 23:40
Firuz Bağlıkaya Akdeniz'de fırtına gibi esti

Fethiye’de düzenlenen ve Göcek’teki acenta temsilcilerinin de katıldığı kahvaltılı toplantıda, sektöre dair çok önemli açıklamalarda bulunan Bağlıkaya, meslektaşlarının sorunlarını dinledi, çözüm önerileri ve projelerini paylaştı. “Değişim Hareketi”ne destek vermeye gelen 70 meslektaşıyla fikir alışverişinde bulunan TÜRSAB Başkan adayı Bağlıkaya, hep birlikte hareket ederek, sorunların üstesinden gelecekleri konusunda şüphe duymamalarını söyledi.

İlginin oldukça yoğun olduğu kahvaltı sonrası Dalyan’a geçen Firuz Bağlıkaya; Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz’den gelen 30 Acenta temsilcisiyle öğle yemeğinde bir araya geldi.  Bölgenin sıkıntılarının konuşulduğu yemekte meslektaşlarına seslenen Bağlıkaya; kaçak ve sahte faaliyette bulunan ycentalara göz yummayacaklarını, tur ve transfer süreçlerinde seyahat acentalarına yaşatılan zorlukları ortadan kaldıracaklarını, havayolu şirketlerinin haksız ve hukuksuz fiyat politikalarıyla ciddi anlamda mücadele edeceklerini söyledi.

Firuz Bağlıkaya’nın aynı gün içerisindeki son durağı ise, Kaş oldu. Kalkan’daki acenta temsilcilerinin de hazır bulunduğu ve 60 kişinin katılım gösterdiği akşam yemeğinde yine çok önemli sorunlara değinen TÜRSAB Başkan adayı Bağlıkaya'yı, meslektaşları büyük ilgi ile dinledi.

Sabır ve azimle yürüttükleri “Değişim Hareketi”ne verilen büyük destekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Firuz Bağlıkaya, sorunları ortadan kaldırıncaya kadar haklı mücadelelerine devam edeceklerinin altını çizdi.

 

 

 

  


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.