Fer Hotel'e 'Asya’nın En iyi Şehir Oteli' ödülü

Sultanahmet'te bulunan Fer Hotel, Dünya Butik Otel Ödülleri 2017 (World Boutique Hotel Awards 2017)'de, Avrupa’nın En İyi Şehir Oteli ödülünü aldı.

31/12/2019 23:40
Fer Hotel'e 'Asya’nın En iyi Şehir Oteli' ödülü

Dünya Butik Otel Ödülleri 2017 tarafından Londra’da düzenlenen gecede otel adına ödülü, Genel Müdürü Engin Eryılmaz aldı. Dünya Butik Otel Ödülleri, aralarında tatil endüstrisinin önemli isimleri, kamuoyu önderleri, CNN Travel, Elite Traveler​, The Telegraph, The Sunday Times,​ ​Boat​ ​International,​ ​Time​ ​Out​ ​ve ​The​ ​Financial​ ​Times​ gibi medya kuruluşlarının temsilcilerinin de yer aldığı bir seçici kurul tarafından veriliyor.

Fer Hotel, 2016 yılında Nuriosmaniye’de tarihi bir binanın restore edilmesinin ardından butik otel olarak hizmet vermeye başladı. Şık ve sade tasarlanmış 56 adet konforlu odası ile kısa sürede yabancı misafirlerin beğenisini kazandı. Aynı zamanda sanata da yatırım yapan otelin içinde, 64 adet Dervim Erbil tablosu yer alıyor.

Açıldığı günden bu yana, zorlu şartlara rağmen tüm online rezervasyon kanallarında 9,7 ile beğenilirlik oranını koruyan otel, Türkiye’nin uluslararası alanda tanıtımı için gerekli yatırımları yapıyor, dünyanın her bölgesinden konukları ağırlamaya devam ediyor. Dünya Butik Otel Ödülleri, butik otelleri uluslarası çapta ödüllendiren ve bu otellerin başarılarını görünür kılan tek ve en önemli ödül.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.