Eurowings yeni çalışma arkadaşları arıyor

Avrupa’da en hızlı büyüyen havayollarından biri olan Eurowings, operasyonları için yeni çalışanlar alacağını duyurdu.

31/12/2019 23:40
Eurowings yeni çalışma arkadaşları arıyor

Bünyesinde çalıştırmak üzere 400 uçuş görevlisi ve 200 pilot açığı bulunan Eurowings şimdi de operasyon bölümünde çalışacak elemanlar arıyor. İlk aşamada operasyon uzmanları, idari personel ve hub personeli alacağını duyuran şirket, iş ilanlarını Lutfhansa Grubu’nun web sitesi www.be-lufthansa.com/eurowingsjobs’tan yayınladı. Başvurular bu web sitesi üzerinden değerlendirilecek.

Eurowings bu yıl açtığı Münih, Palma de Mallorca ve Salzburg’daki üç yeni merkeze ek personel arıyor. Her geçen gün büyümeye devam eden havayolu şirketinin bu yeni işe alımları Eurowings’i işgücü bakımından olumlu yönde etkileyecek. Son günlerde yönetim, hem Eurowings'in hem de Germanwings’in uçuş operasyonlarında çalışan tüm uçuş görevlilerinin geçici sözleşmelerini feshetmeye karar vermişti. Bu karar 200’den fazla işgücü kaybına neden olmuştu.

Eurowings şu anda Köln/Bonn’da çalışan 800 kişi dahil olmakla birlikte toplamda 3500 kişiye istihdam sağlıyor. Operasyon bölümünde yeni çalışanlarını arayan Eurowings bünyesine yaklaşık 800 eleman daha eklemeyi planlıyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.