Eurowings’in Münih kalkışlı uçuşları başladı

Lufthansa Grubu'nun düşük maliyetli havayolu Eurowings, ilk defa dört uçaklık bir filo ile yeni bir merkezden uçuş yapmaya başlıyor. Bu dört uçak ile Münih’ten operasyonlara başlaması, havayolunun büyüme startejisi doğrultusunda önemli bir adım attığının göstergesidir.

31/12/2019 23:40
Eurowings’in Münih kalkışlı uçuşları başladı

Lufthansa Yönetim Kurulu Üyesi ve Eurowings CEO’su Karl Ulrich Garnadt, “Avrupa'nın en iyi havalimanı ödüllü Münih, merkez olarak çok doğru bir seçim. Avrupa’nın en hızlı büyüyen havayolu olan Eurowings, Air Berlin’den tüm mürettebatı dahil olmak 33 adet uçak kiralıyor. Bu kapsamlı wet-lease anlaşması, Eurowings'e yılda 23 bin ek sefer ve 3 milyonun üzerinde ilave yolcu sağlıyor. Gelecekte yalnızca Münih kalkışlı yeni Eurowings tekliflerinden yılda 500 bin yolcu yararlanacak” dedi.

Eurowings’in Münih seferleri, normal tarifeli havayollarının Almanya’nın en işlek merkezi Frankfurt gibi aktif olarak kullandığı Münih’te, uygun maliyetli taşımacılığın giderek artmasına katkı sağlayacak. Münih destinasyonları için alınan rezervasyonlar şimdiden havayolunun beklentilerini aşmış bulunuyor. Yoğun talep, Eurowings'i önümüzdeki yıl, ilave iki adet Airbus uçağını daha Münih filosuna eklemeye teşvik etti. Altı adet uçak ve Münih uçuş ağının genişlemesi ile Eurowings, yakın zamanda turist odaklı havayolları arasında ilk tercih olmayı amaçlıyor.

Eurowings, Münih kalkışlı seferini, ilk uçuşa özel tüm vergi ve harçlar dahil 29.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla misafirlerine sundu. Eurowings, cazip fiyatların yanı sıra üstün hizmet ve güvenlik anlayışı ile ‘Wings Eğlence Sistemi’ ve çok yakında hizmete sunacağı yüksek hızda kablosuz internet servisi WingsConnect gibi yenilikçi kabin içi ürünleri de misafirleri ile buluşturuyor. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.