Eresin Hotels personeli hasret giderdi

Eresin Hotels Grubu bünyesinde bulunan Eresin Hotel Topkapı, Eresin Crown Hotel, Eresin Taxim Premier ve Eresin Taxim Hotel'in eski personeli iftarda bir araya geldi.

31/12/2019 23:40
Eresin Hotels personeli hasret giderdi

Eresin Hotels Grubu bünyesinde bulunan Eresin Hotel Topkapı, Eresin Crown Hotel, Eresin Taxim Premier ve Eresin Taxim Hotel'in eski personeli iftarda bir araya geldi. Her yıl geleneksel olarak ramazan ayında bir araya gelen Eresin Hotels eski ve yeni personeli, bu yıl da iftarda buluştu.

Eresin Hotels’in Yiyecek ve İçecek eski Müdürü Fethi Sayıcı tarafından organize edilen ve bu yıl 9’uncu kez bir araya gelen personel, gece boyunca sohbet etti ve hasret giderme şansı buldu.

Sultanahmet’te bulunan Rast Hotel’in teras restaurantında düzenlenen iftar davetine; Fethi Sayıcı, Enis Akcan, Murat Özay, Mustafa Demir, Ali Varlık, Murat Karataş, Tuncer Mercimek, Zafer Benice, İkram Tuncay Torun, Kenan Hancı, Cemal Drama, Samet Yıldırım, İbrahim Bilir, Şakir Terkan, Serdar Öztürk, İhsan Kaşdan ve Hatice Demir katıldı.

‘Geleneksel Ramazan Buluşmaları’ programına katılan Eresin Hotels'in eski ve yeni çalışanları, buluşmayı organize eden Fethi Sayıcı’ya teşekkürlerini ilettiler.

Bu tarz buluşmaların sektörde pek yaşanmadığını vurgulayan otelciler, aralarındaki arkadaşlığın kalıcı olmasında, Geleneksel Ramazan Buluşmaları programının çok önemli bir etken olduğunu belirttiler.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.