EMITT ziyaretçilerine cazip tatil fırsatları sunacak

Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı – EMITT; 26 - 29 Ocak 2017 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 21’inci kez ziyaretçileriyle buluşacak.

31/12/2019 23:40
EMITT ziyaretçilerine cazip tatil fırsatları sunacak

Erken rezervasyon indirimleri ve Türkiye’nin dâhil olduğu 80 ülkenin tatil destinasyonları tanıtımları ile EMITT, seyahat tutkunlarının buluşma noktası olacak. 26 – 29 Ocak 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi‘nde gerçekleşecek fuarda; ülke pavilyonları, Türkiye’nin tatil destinasyonları, kış, sağlık ve outdoor turizmi destinasyonları, oteller ve turizm merkezleri, tur operatörleri, acentalar ve oteller katılımcı olarak yer alacak. Fuar ziyaretçileri, birbirinden renkli tatil destinasyonlarını EMITT’te yakından tanıma fırsatı bulacaklar. Fuarda ayrıca Sağlık Turizmi için de özel bölüm yer alacak.

Yaz tatili için erkenden plan yapmak isteyenler, macera tutkunu outdoor meraklıları, karlar içinde bir kış tatili hayal edenler, sağlık turizminde değişik yerler keşfetmek isteyenler, bir tura katılıp ilgi duydukları ülkeleri yakından tanımayı arzu edenler tüm sorularına EMITT’te yanıt bulabilecekler. 

Tatilciler için avantajlı günler: 28 – 29 Ocak 2017!

Fuar, ilk iki gününde sektör profesyonellerini, son iki günün de ise tatilcileri ağırlayacak. 28 – 29 Ocak 2017’de EMITT’i ziyaret edenler; yurtiçi ve yurtdışı tatil noktalarını inceleyebilecek, bütçelerine uygun seçtiği tatil noktalarını cazip fiyat avantajlarıyla “paket tur olarak” alabilecek. Ayrıca EMITT’e katılan firmaların fuara özel sağlayacağı “erken rezervasyon kampanyaları” ile ziyaretçiler, daha uygun fiyatlarda tatillerini gerçekleştirebilecekler. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.