Elite World Van'a ikinci kez Ace of Mice ödülü

Elite World Van Hotel, ACE of M.I.C.E. Awards 2017’de, "Anadolu – Karadeniz Bölgesi En İyi Toplantı Oteli’ dalındaki ödüle ikinci kez layık görüldü.

31/12/2019 23:40
Elite World Van'a ikinci kez Ace of Mice ödülü

Bu yıl  beşinicisi  düzenlenen MICE sektörünün “Oscar”ları olarak bilinen ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri, 3 Nisan 2017 Pazartesi günü  Zorlu PSM’de  düzenlenen  görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Elite World Van Hotel, ACE of M.I.C.E. Awards 2017’de Anadolu – Karadeniz Bölgesi En İyi Toplantı Oteli’ dalındaki ödüle ikinci kez layık görüldü.

Kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün kalite çıtasının yükselmesine katkıda bulunan, MICE sektörünün en iyilerinin ödüllendirildiği ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri bu yıl Toplantı Yönetim Firmaları, Toplantı Destek Firmaları ve Proje Uygulamaları, Toplantı Otelleri ve Etkinlik Mekanları ve Etkinlikler olmak üzere 4 başlıkta 28 ayrı dalda değerlendirildi.

Van şehir merkezinde yer alan beş yıldızlı Elite World Van Otel’de, 230 oda, 460 yatak, 1200 kişilik toplantı kapasitesine sahip 7 adet toplantı salonu yer alıyor. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.