Elite World İstanbul'a Tripadvisor 2017 Mükemmellik Sertifikası

Elite World İstanbul Hotel, TripAdvisor platformunun kullanıcılarının yorumlarıyla belirlediği ‘Tripadvisor 2017 Mükemmellik Sertifikasını’ almaya hak kazandı.

31/12/2019 23:40
Elite World İstanbul'a Tripadvisor 2017 Mükemmellik Sertifikası

‘Mükemmellik Sertifikası’ son bir yıl içinde müşterilerine keyifli tecrübeler yaşatan dünyanın dört bir yanındaki işletmelere, ziyaretçilerin yapmış olduğu yorumların puanlanması sonucunda veriliyor. Dünyanın en büyük seyahat sitesi Tripadvisor’da yapılan yorumlar sonucunda her yıl verilen ‘Mükemmellik Ödülü’ sahiplerini buldu. Bu yıl ödül alan tesisler arasında Elite World İstanbul Hotel de yerini aldı.

  ‘Mükemmellik Sertifikası,  üstün  konukseverlik sergileyen işletmeleri onurlandırmak için Tripadvisor’da sürekli olarak olağanüstü gezgin yorumları alan işletmelere veriliyor. Bu yıl  sekizinci kez verilen ve Elite World İstanbul Hotel’in de sahipleri arasında yer aldığı sertifika, müşterilerine sürekli olarak üstün tecrübe sunan; tüm dünyadan konaklama tesisleri, restoranlar, alışveriş merkezleri ve gezi mekanlarına veriliyor.

‘Mükemmellik Sertifikası’ verilecek işletmeler seçilirken Tripadvisor gezginlerinin son 12 aylık dönem içindeki yorum ve görüşlerinin kalitesi, sayısı ve güncelliği ile birlikte sitedeki popüler kalma süresi ve sıralamasını dikkate alan özel bir algoritma kullanılıyor. Bu kriterlere uygun olması için de toplam Tripadvisor yıldız derecelendirmesinin en az beş üzerinden dört olması, minimum yorum sayısına ulaşmış olması ve en az 12 aydır listeleniyor olması gerekiyor.

Elite World İstanbul Hotel Genel Müdürü Ahmet Arıcasoy; bu ödüle layık görülmenin çok anlamlı olduğunu belirterek şunları söyledi: “Bu ödül tüm ekibimiz için çok kıymetli. Sürekli yenilenme, çağa ve gelişen trendlere ayak uydurma her daim öncü olma hedefimiz, müşteri memnuniyetini esas alan çalışma anlayışımız, bu ödülle bizi ve hedeflerimizi daha da ileri taşıyor. Ziyaretçilerimizin memnuniyetini bu ödülle de pekiştirmiş olduk. İyi görüşlerini belirten tüm yorum sahiplerine çok teşekkür ediyoruz”dedi.

Neo klasik mimarinin saray mimarisiyle ahenkle buluştuğu Elite World İstanbul Hotel'in odalarında da aynı zarafeti ve şıklığı yaşayabilirsiniz. Elite World İstanbul Hotel, 1 Kral Dairesi, 3 Corner Suit, 7 Geçişli Oda, 2 Engelli ve 232 Deluxe Oda olmak üzere toplam 245 konforlu odası ile şehrin merkezi Taksim’de hizmet veriyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.