Elexus Hotel'de Yıldızlar Balosu

Kıbrıs Turizmi'nin yıldızı Elexus Hotel Resort&Spa, her sene geleneksel olarak düzenlediği personel balosunu gerçekleştirdi.

31/12/2019 23:40
Elexus Hotel'de Yıldızlar Balosu

Elexus, turizmin yıldızı olarak her zaman pırıl pırıl parlamasını sağlayan ailesiyle birlikte, “Elexus Yıldızlar Balosu” ile 2018’e unutulmaz bir başlangıç yaptı. Elexus'un bu özel geceyi daha da özel kılacak sürprizleri ile gecenin çok heyecanlı anları da oldu.

Hakan Yazıcıoğlu konseri eşliğinde gala yemeği, eğlenceli gösteriler, gecenin heyecanla beklenen muhteşem hediye çekilişleri ve daha fazlası Elexus ailesi için düzenlendi. Gecenin açılış konuşmasını Elexus Hotel Resort&Spa Yönetim kurulu üyelerinden Baturalp Bozkurt ve Nisa Ersoy gerçekleştirdi. Konuşmada Elexus ailesi olarak bugüne kadar gerçekleştirilen başarıları kutlamak, geçen yılların yorgunluğunu atmak, geleceği umut ve heyecanla karşılamak gibi konuların önemi vurgulandı.

Yıldızlar Balosu’na yakışan bir çekilişle, ailenin üç üyesi balodan yepyeni arabasıyla ayrıldı. Çekilişi, Satış Pazarlama Direktörü Görkem Aydıner, Finans Direktörü Bilgehan Koç ve Otel Müdürü Alper Pınar gerçekleştirdi. Suzuki Alto modeli araçlar ve hepsi birbirinden değerli pek çok armağan çekilişle sahiplerini buldu. 30 Ekim akşamı Elexus'lular çok keyifli ve heyecanlı bir gece yaşadı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.