Efsane otel yeniden açılıyor

2016 yılı kasım ayında Yön-Taş Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Öncan tarafından Koru Hastaneleri’nin sahibi Prof. Dr. Hasan Biri’ye satılan Koru Hotel’in restorasyonu hızla devam ediyor.

31/12/2019 23:40
Efsane otel yeniden açılıyor

2016 yılında Koru Sağlık Eğitim ve Turizm Grubu’na dahil olan Koru Hotel'in yeni CEO’su Hüseyin Zafer oldu. 1980 yılında Hacettepe Ünversitesi Matematiksel Ekonomi Bölümü’nü tamamladıktan sonra, ABD’de Northeastern Ünversitesi’nde para ve finans alanında master (MA) programını birincilikle bitiren Hüseyin Zafer, grubun yeni tepe yönetcisi oldu.

Koru Sağlık Eğitim ve Turizm Grubu bünyesinde 300 yatak kapastesiyle Koru Ankara Hastanesi, Koru Sincan Hastanesi ve Görüntüleme Merkezi bulunuyor. Eğitim alanında ise, Koru Sağlık Koleji, Koru Anadolu Lisesi, Yüksek İhtisas Ünversitesi’ni bünyesinde barındıran grup en son, Bolu’nun en eski otellerinden biri olan Koru Hotel’i de bünyesine katmıştı.

Beş yıldızlı olan Koru Hotel ile birlikte Koru Grup, Türkye’nin en donanımlı sağlık, eğitim ve turizm kuruluşları arasında yer almış oldu. Koru Otel’in restorasyonu, 2018 yılı içinde tamamlanacak. Sağlık turizmi konseptiyle hizmet vereceği belirtilirken otel, 600 yatak kapasteli olarak yeniden dizayn edildi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.