Dünyanın En İyi 25 Küçük Oteli'nden biri Kapadokya'da

Kapadokya Ortahisar’da bulunan Hezen Cave Hotel, konaklayanların verdiği puanlarla belirlenen 2017 TripAdvisor Travelers’ Choice sıralamasında dünyadaki tüm küçük oteller arasında 16. sırada yer aldı.

31/12/2019 23:40
Dünyanın En İyi 25 Küçük Oteli'nden biri Kapadokya'da

Kapadokya’nın en özel manzaralarından biri olan Ortahisar Kalesi’nin tam karşısında yer alan Hezen Cave Hotel, 2017 TripAdvisor Travelers’ Choice dünyanın en iyi 25 küçük oteli sıralamasında 16. sırada yer aldı. Hezen Cave Hotel, sıralamada yer almayı başaran Türkiye’deki tek küçük otel oldu.

TripAdvisor Travelers’ Choice en iyiler sıralaması, dünyaca ünlü seyahat sitesi TripAdvisor.com’un milyonlarca üyesinin her yıl konakladığı 10 binlerce tesise dair bıraktıkları puan ve yorumlar dikkate alınarak belirleniyor. Ziyaretçilerin objektif yorumlarıyla şekillenen listenin üst sıralarında yer almak, dünya çapında büyük bir prestij olarak kabul ediliyor.

Kapadokya bölgesinde bulunan diğer butik otellerden farklı bir konsepte sahip olan ve Ortahisar Kalesi’nin görkemli manzarasını olanca cömertliğiyle konuklarıyla buluşturan Hezen Cave Hotel’in iç tasarımı tanınmış dekoratör Halide Didem tarafından yapıldı. Otelin eklektik tasarımı misafirlere konforun yanı sıra renkli ve zevkli bir ortam sunarken, hizmet kalitesiyle de Türk misafirperverliğinin en iyi örneklerinden birini yansıtıyor. Hezen Cave Hotel’in üçü süit, dördü superior süit olmak üzere kayalardan oyulmuş toplam 15 odası bulunuyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.