Dünyaca ünlü markadan 40 yeni otel

Yönetim Kurulu Başkanı Sebastian Ebel tarafından verilen bilgilere göre TUI, 2019 yılının sonuna kadar kendi otel markalarına ait toplam 40 yeni otel açmayı hedefliyor.

31/12/2019 23:40
Dünyaca ünlü markadan 40 yeni otel

Toplam yedi kendi otel markasına sahip olan TUI, bu markaları 2019 yılın sonuna kadar yeni açılacak otellerle güçlendirmeyi planlıyor. Tourexpi'de yer alan habere göre, Yönetim Kurulu Başkanı Sebastian Ebel; Riu, Robinson, Magic Life, Sensimar, Sensatori, TUI Blue ve TUI Family Life adlı bu otel markalarının, TUI portföyünün yüzde 60´ını teşkil ettiğini belirtti.

TUI´nin otel alanındaki geliştirme ve yayılma planlarının odağında Karayip Adaları, Hint Okyanusu ve Güneydoğu Asya Bölgesi bulunmaktadır. FVW tarafından yayınlanan bir habere göre TUI´nin bu bölgedeki otellerin çoğu tüm yıl boyunca işletildiği için son derece karlı olup, ayrıca Kuzey Amerika ve Asya gibi bölgelerden ek müşteri de çekmektedir. Ebel´e göre orada açılacak yeni otellerin rantı, yatırılan paranın yüzde 15´i olarak beklenmekte.

İki yıllık planına göre toplam 40 yeni otel isteyen TUI, önümüzdeki kışta Maldivlerde ve Tayland´ta  iki yeni Robinson Club ve Meksika´daki Riu Dunamar´ı bünyesine katacak. Daha kısa menzilli bölgelerde de yeni oteller açmayı planlayan TUI, İtalya´da Sensimar markalı üç yeni oteli açtı ve bunun yanısıra Almanya ve Avusturya gibi müşterilerin kendi arabaları ile seyahat edecekleri yerlerde de yeni resort otelleri açmayı planlıyor.

TUI Grubu için kendisine ait olan otel ve kruvaziyer gemisi bulundurmak sadece büyük rant sağlayan yatırımlar değil, bunlar aynı zamanda TUI`nin kendini sadece online satış yapan rakiplerinden farklı göstermek için kullandıkları önemli unsurlardır.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.