Dünyaca ünlü isimler Türkiye’de tatilde

İlk kez Türkiye'ye gelen Amerikalı oyuncu Liv Tyler, Antalya Kemer'de yaklaşık iki hafta tatil yapacak. eski model Kate Moss'ta Bodrum Türkbükü'nde bulunan detox kampında tatil yapıyor.

31/12/2019 23:40
Dünyaca ünlü isimler Türkiye’de tatilde

Güzelliğiyle dikkat çeken dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Liv Tyler, eşi, 4 çocuğu ve eşinin anne-babası ile birlikte Antalya'ya tatile geldi. Gökhan Gökduman'ın haberine göre, Türkiye'ye ilk kez gelen Tyler, tatili için Maxx Royal Kemer'i tercih etti. Kızı Lula'nın 1'inci yaş gününü kutlamak için gelen Tyler, yaklaşık iki hafta boyunca Maxx Royal Kemer'de, ailesi için kapattığı iki ayrı villada denizin, güneşin ve doğanın tadını çıkaracak.

14 yaşında modelliğe başlayan, 17 yaşında oyunculuğa adım atan, güzelliği ve başarısıyla adını dünyaya duyuran Hollywood yıldızı Liv Tyler'ın Antalya'nın denizine, güneşini doyasıya yaşayacak.

KATE MOSS BODRUM'DA

İngiliz eski model Kate Moss'ta Bodrum Türkbükünde bulunan detox kampında tatil yapıyor. Merkezde bulunduğunu gizli tutan eski model özellikle personeli uyarmaları konusunda ricada bulunduğu belirtildi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.