Düğün ve MICE sektörü Antalya'da buluşacak

Türkiye’nin turizm cenneti Antalya, dünyanın dört bir yanından düğün ve MICE sektörünün en önemli temsilcilerini ağırlamaya hazırlanıyor. 28 Mayıs-1 Haziran 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek Inventum Global Workshop ve EEMA Leadership Retreat, sektöre hareket getirecek.

31/12/2019 23:40
Düğün ve MICE sektörü Antalya'da buluşacak

Türkiye’nin en büyük MICE operatörlerinden olan Inventum Global ile Hindistan’ın Etkinlik ve Eğlence Yönetimi Birliği (EEMA),  dev bir ortaklığa imzasını attı. Yeni Delhi’de düzenlenen bir basın toplantısı ile duyurulan işbirliği, Hindistan’ın yurtdışında yapılan yüksek bütçeli düğünlerine  Antalya’nın kapılarını sonuna kadar açıyor. Bu yeni birlikteliğin ilk adımı olarak da Inventum Global, 28 Mayıs -1 Haziran 2017 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek ‘Inventum Global Workshop’ ve ‘EEMA Leadership Retreat’e ev sahipliği yapacak. Bu etkinlik aynı zamanda Hindistan ve Türkiye turizm tarihindeki en büyük tanıtma hareketi unvanına sahip.

Antalya’nın en önemli otellerinden Rixos Premium Belek Otel'de gerçekleşecek bu dev organizasyona Hindistan’dan 100’ün üzerinde premium düğün acentaları CEO düzeyinde katılım gerçekleştirecek. Bununla birlikte Rusya ve Ukrayna MICE pazarının yüzde 90’nına hakim en büyük MICE acentaları da etkinlikte misafir edilecek.

Etkinlik kapsamında, 31 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşecek olan Inventum Global Workshop 2017’de Türkiye’nin en önemli otellerinin dışında, Dubai, Tanzanya, Mauritius, Tayland gibi dünyanın önde gelen turizm ülkelerinden de çeşitli zincir oteller ve havayolu şirketleri düğün ve MICE acentaları ile bire bir görüşmeler gerçekleştirmek için stantlarında yerlerini alacak. Toplamda 85 stant sahibinin katılımı ile Inventum Global Workshop 2017 Rixos Hotels ve Türk Hava Yolları’nın ana sponsorluğunda gerçekleşecek.

Etkinlikle ilgili Yeni Delhi'de düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Büyükelçisi Şakir Özkan Torunlar "Antalya, Düğün ve MICE projeleri için dünyanın en popüler turizm merkezlerinden biri. Hindistan’ın da sürdürülebilir  turizmi inşa etmek için çok iyi bir partner olabileceğinden hem Antalya’ da hem de tüm Türkiye’ de bu işbirliği çok faydalı olacaktır. Türk Cumhuriyeti Devleti ve halkımız adına Hindistan düğün etkinliği sektörüne, ülkemize hoşgeldiniz diyorum"’ dedi.

Inventum Global  Yönetici Ortağı Bünyat Özpak ise "Antalya'da, Hint etkinlik endüstrisine kaliteli hizmet ve en iyi misafirperverliği sunacağız. Karşılıklı faydalı bir model üzerine inşa edilecek güçlü ve derin bu ortaklığı dört gözle bekliyoruz" diye konuştu.

EEMA Başkanı Sabbas Joseph ise  "Hindistan çok uzun bir süredir Inventum Global’in yoğun tanıtım faaliyetleri sonrasında Türkiye'ye odaklanmış durumdaydı. Türkiye'nin en iyi otelleri, havayolu şirketleri, düğün tasarımcıları, mekanları ve sektörün diğer tedarikçileri bizlerle bir araya gelecek. Bu gerçekten çok büyük bir fırsat, bu anlamda Türkiye Inventum Global’e çok şey borçlu" dedi.

Düğün ve event sektörü için yeni bir dünyanın kapılarını aralayan Inventum Global ve EEMA işbirliği ile Antalya, düğünler, kurumsal toplantılar, kongre ve konferanslar gibi birçok etkinliğin merkezi olacak.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.