Divan Otelleri'nde bayram fırsatları

Divan Grubu, Ramazan Bayramı’nı sevdikleriyle keyifli bir tatile dönüştürmek isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlarla dolu özel paketler hazırladı.

31/12/2019 23:40
Divan Otelleri'nde bayram fırsatları

Divan Grubu; Divan İstanbul, Divan İstanbul City ve  Divan İstanbul Asia otellerinde Ramazan Bayramı’na özel olarak hazırlanan konaklama fırsatları ve indirimlerle misafirlerine unutulmaz bir bayram yaşatacak.

Divan İstanbul’da Ramazan’a özel fiyat

Divan Grubu’nun amiral gemisi Divan İstanbul, 23-28 Haziran tarihleri arasında minimum 3 gece konaklama yapan misafirlerini kahvaltı ve KDV dahil gecelik 145 Euro’dan başlayan fiyatlarla bekliyor.

İstanbul’un tam kalbinde yer alan Divan İstanbul City, konuklarına şeker tadında bir Ramazan Bayramı tatili vadediyor. Divan İstanbul City’nin Ramazan Bayramı’na özel olarak hazırladığı pakette; konaklama, hoş geldiniz ikramlarının yanı sıra misafirler kaldıkları süre boyunca Divan Pub ve D-bar’da öğle ve akşam yemeğinden yüzde 15 indirimli faydalanabilecek.

24-30 Haziran tarihleri arasında Divan İstanbul City’de yapılacak konaklamalarda kahvaltı ve  KDV dahil oda fiyatları 209 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarıyla misafirlerini bekliyor. Divan İstanbul City 4 gece kalışlarda 3 gece fiyat avantajı da sunuyor.

Divan İstanbul Asia’da kaçırılmayacak konaklama fırsatları

Anadolu yakasının gözde oteli Divan İstanbul Asia'da bayram tatilini geçirmek isteyenlere özel olarak hazırlanan pakette; kahvaltı ve KDV dahil oda fiyatları 65 Euro’dan başlıyor.

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.