Deniz Dikkaya, Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel'de

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel‘e Satış ve Pazarlama Direktörü olarak deneyimli turizmci Deniz Dikkaya atandı.

31/12/2019 23:40
Deniz Dikkaya, Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel'de

1977 tarihinde Sorgun’da doğan Deniz Dikkaya, Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden 1998 yılında mezun oldu. Önce İzmir’de daha sonra İstanbul’da bir çok otelde çeşitli kademelerde yönetici olarak çalışan Dikkaya, Polat Renaissance Hotel Grubu'nda  “Satış ve Pazarlama Müdürü” olarak uzun yıllar görev aldı. 20 yılı geçen otel geçmişine ilave olarak  2015 yılında da Doho Turizm acentesini kurarak seyahat acenteliği tecrübesi de kazandı.

Çalışma hayatının yanı sıra çeşitli Turizm STK’larında da sorumluluk alan Dikkaya, Özbi-Özel Belgeli Oteller Derneği’nin kurucularından olup, Türsab Komite Başkanlığı ve  Otsad-Ortadoğu Turizm ve Otelciler Derneği’nin Genel Sekreterlik görevini yürütmektedir. 

Deniz Dikkaya, evli ve 1 çocuk babası olup iyi seviyede İngilizce ve Fransızca konuşmaktadır. 2017 Nisan itibari ile Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’de Satış ve Pazarlama Direktörü olarak göreve başlamıştır.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.