Değişim Hareketi'nden Gaziantep'te büyük buluşma

TÜRSAB’da muhalefetin iki önemli ismi Firuz Bağlıkaya ile Hasan Erdem, seçime birlikte gireceklerini açıkladıktan sonra Gaziantep Divan Otel’de gerçekleşen ve 90 Acenta temsilcisinin katıldığı akşam yemeğinde bir araya geldiler.

31/12/2019 23:40
Değişim Hareketi'nden Gaziantep'te büyük buluşma

Katılımın yüksek olduğu yemekte meslektaşlarına seslenen Firuz Bağlıkaya ile Hasan Erdem; koltuk sevdası uğruna yola çıkmadıklarını, amaçlarının sektöre hizmet etmek ve mesleği daha ileriye taşımak olduğunu söylediler. Bu anlamda ellerinden geleni yapacaklarını belirten Bağlıkaya ve Erdem, var güçleriyle çalışarak “Değişim”i birlikte gerçekleştireceklerinin sözünü verdiler.

“Güçlü TÜRSAB” için, “Değişim Hareketi”ne canı gönülden destek veren Antepli meslektaşlarına projelerinden bahseden Firuz Bağlıkaya, şehrin büyük turizm potansiyeline dikkat çekti. Bir çok sorunun masaya yatırıldığı yemekte Bilet Acentalarının yaşadığı güçlüklere de değinen Bağlıkaya; seçildikleri takdirde, Hava Yollarının Seyahat Acentalarını dışlayarak kampanya yapmasını engelleyeceklerini ve her türlü satış şekline Seyahat Acentalarını da dahil ettireceklerini söyledi.

Hac ve Umre Acentalarının içinde bulunduğu güç durumun farkında olduklarını belirten Bağlıkaya, Acentalar adına TÜRSAB’a verilen Hac ve Umre vizelerini satmayacaklarını, hediyelik eşya ticareti ile uğraşmayacaklarını, yemek ve servis gibi akçeli işlere karışmayacaklarını belirtti.

Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Firuz Bağlıkaya, Gaziantep’ten sonra, Kahramanmaraş, Urfa, Diyarbakır ve Elazığ’ı ziyaret edecek.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.