Dedeman Otelleri çağın dinamiklerine adapte oldu

Değişen alışkanlıklar ile birlikte günümüz kuşağının yüzde 49’u seyahat planlamak ve rezervasyon yapmak için online platformları tercih ediyor.

31/12/2019 23:40
Dedeman Otelleri çağın dinamiklerine adapte oldu

Dünya ve Türkiye’de turizm sektörünün dinamiklerini takip eden Dedeman Otelleri, online satış yapılan platformda bulunan rezervasyon kanallarını tek bir sistemde toplayarak misafirleri için fiyat eşitliğini korurken, konaklama sırasında sunduğu online uygulamalar ile de hizmet kalitesini artırıyor.

Günümüzde, seyahatlerin başlangıcından sonuna kadar her adım online portallar üzerinden yürütülüyor. Türkiye’nin ilk uluslararası otel zincirinin sahibi Dedeman Grubu; kullandığı “Channel Manager” sistemi ile online rezervasyon kanallarına tek bir sistemden ulaşarak tüm sitelerde aynı anda güncelleme yaparken; misafir yorumları ve tercihlerini analiz ederek pazar taleplerini yakından takip ediyor.

Online rezervasyonda yüzde yüzde 26 artış

Dedeman Grubu’nun yaptığı araştırmaya göre, günümüz kuşağının yüzde 49’unun rezervasyon için online platformları tercih ettiğini gösteriyor. Yeni çağa uygun şekilde hizmet kalitesini yükseltmek ve ziyaretçilerin hizmete hızlı ulaşımının sağlanması için online platformların işletmelere yol gösterdiğini belirten Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü Emrullah Akçakaya; “Dedeman Grubu olarak online rezervasyon oranımız diğer rezervasyon taleplerine göre yüzde 26 artış gösterdi.

Misafire doğrudan veya dolaylı olarak ulaşabileceğimiz sistemlerin hepsinde yer almaya özen gösteriyoruz. Kullandığımız misafir değerlendirmesi ölçümleme sistemi ile online kanallarda otellerimiz hakkında yapılan yorumları yakından takip edebiliyoruz. Konaklama sonrasındaki değerlendirmeler ve puanlamalar ise bizlere kendimizi yenilememizde yol gösterici bir etmen oluyor” dedi.

Fiyat eşitliğini takip ediyor

Online kanalları kullanarak konuklarına güvenilir ve kaliteli hizmet sunduklarını dile getiren Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü Emrullah Akçakaya; “Yaptığımız araştırmalar gösteriyor ki günümüz kuşağının yüzde 49’u online platformlar üzerinden seyahatlerini planlıyorlar. Kullandığımız sistemler, promosyon ve özel fiyat uygulamaları ile aynı anda doğru fiyatı misafirlerimize sunuyor, akıllarında soru kalmadan güvenli bir seyahat planlamasına imkan sağlıyoruz” dedi.

İş seyahatlerinde gündeme erişim imkanı 

Müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine göre hizmetlerini geliştiren Dedeman Otelleri, bünyesinde bulunan Park Dedeman Levent için online bir uygulama kullanıyor. İstanbul’da iş dünyasının merkezinde konumlanan Park Dedeman Levent, iş seyahati sırasında konuklarına gündeme ulaşma imkanı sunuyor. Park Dedeman Levent’te sunulan online “Pressreader” uygulaması ile misafirler konaklamaları süresince binlerce gazete ve dergiye bir uygulama ile erişimlerini sağlıyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.