Cumhurbaşkanı Erdoğan turizmcilerle buluştu

Bir dizi açılış için turizmin başkenti Antalya’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜROFED Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık ve AKTOB Başkanı Erkan Yağcı ile bir araya geldi.

31/12/2019 23:40
Cumhurbaşkanı Erdoğan turizmcilerle buluştu

Dün Antalya’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün gerçekleştirdiği açılış töreni sonrasında Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık ve Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Yağcı ile bir araya gelerek turizm gündemini değerlendirdi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in de katıldığı toplantıda, TÜROFED Başkanı Ayık ve AKTOB Başkanı Yağcı, Türkiye ve Antalya turizminin içinde bulunduğu son durumu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile paylaştı. Basına kapalı bir şekilde gerçekleştirilen buluşmada Ayık ve Yağcı, turizmin sorunlarını da dile getirdiler.

Ayık ve Yağcı, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ile TÜROFED’in 26-27-28 Mayıs tarihlerinde Rusya’nın başkenti Moskova’da organize edeceği ve Rusya Federasyonu-Türkiye ilişkilerine önemli bir katkı sağlamayı amaçlayan  “Türkiye Festivali” hakkında da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bilgilendirdi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.