Crystal otelleri ödülleri topluyor

Crsytal Hotels Zinciri otellerden Crystal Sunrise Queen Luxury Resort&Spa ile Crystal Tat Beach Golf Resort&Spa otele Hollanda’nın prestijli turizm portalı Zoover’dan “En Mükemmel” ve “En Popüler Otel” ödülleri geldi.

31/12/2019 23:40
Crystal otelleri ödülleri topluyor

Tasarımı, mimarisi, üst düzey hizmeti ile bugüne kadar çok sayıda ödüle layık görülen Kilit Hospitality Group (KHG) işletmeciliğindeki otellerin başarıları uluslararası ödüllerle taçlanıyor. Crsytal Hotels Zinciri otellerden Crystal Sunrise Queen Luxury Resort&Spa ile Crystal Tat Beach Golf Resort&Spa otele Hollanda’nın prestijli turizm portalı Zoover’dan “En Mükemmel” ve “En Popüler Otel” ödülleri geldi.

Milyonlarca seyahat gezgininin konaklama, tavsiye ve yorumlarına portalında yer veren Zoover, gezginlerden10 üzerinden 10 tam puan alan Crystal Sunrise Queen Luxury Resort&Spa’yı tavsiye edilen “En Popüler” otel ilan etti.  Zoover gezginleri ayrıca Crystal Tat Beach’i de 10 tam puanla 2016’nın “En Mükemmel” otelleri arasında gösterdi.  Konaklama tesisleri, tatil varış noktaları ve görülecek yerler hakkında değerlendirmelerin yer aldığı Zoover, gezginler tarafından ve gezginler için yapılan çok yaygın bir web sitesi işlevi görüyor.

Hollanda’nın prestijli turizm portalı Zoover sayfasına üye olanlar, her yıl gitmiş oldukları tatil ile ilgili olumlu veya olumsuz yorumları, görüntüleri veya videolarını bu sayfada yayımlıyorlar. Bir yıl içinde otellerle ilgili yapılan bütün yorumların ortalaması alınıyor. 10 üzerinden 9 ve üzeri puan alan tesislere, “Zoover’in Ziyaretçileri Tarafından Tavsiye Edilmiştir” ödülü veriliyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.