Crystal'in Kral Kobra Kaydırağı'na tasarım ödülü

Barselona’da düzenlenen Iaapa Show Fuarı’nda büyük ödül, Crystal WaterWorld’a geldi.

31/12/2019 23:40
Crystal'in Kral Kobra Kaydırağı'na tasarım ödülü

Merkezi Amerika’da olan Iaapa-Uluslararası Eğlence Parkları Birliği’nin (International Association of Amusement Parks and Attractions) Barselona’da düzenlediği ve tüm Avrupa’daki su ve eğlence dünyasının önde gelen otel ve tasarım firmalarının gövde gösterisinde bulunduğu Euro Amusement Show Fuarı’ndan Crystal Hotels ödülle döndü.

Alman Kirmes&Park Revue Magazine dergisi tarafından düzenlenen European Star Awards Yarışmasında Crystal Waterworld Oteli’nin gözdesi King Cobra Kaydırak ödüle layık görüldü. Ayrıca kaydırağı tasarlayan ve üreten firma olan Polin Waterparks firması da ödül aldı.

Crystal WaterWorld Luxury Resort&Spa içindeki Aquapark, farklı şekil ve büyüklükteki 7 kaydırağı ile adrenalin ve eğlence dolu bir tatil fırsatı sunuyor. Bölgenin en büyük konaklama tesisi olan otelin yegâne özelliği olan ve otele ismini veren Aquapark, her yaştan misafirin oyun ve neşe dolu bir tatil geçirmesi için planlandı. Aqupark içinde, Red King Cobra, Black Hole, Space Boat, Freefall, Flying Boats, Multi Slide ve Rafting Slide yer alıyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.