Crystal Hotels misafirlerine çifte bayram yaşatacak

Kilit Hospitality Group (KHG) turizm markası Crystal Hotels zincir otelleri bayram tatilcileri ve otel misafirlerine ilginç bayram sürprizleri hazırladı

31/12/2019 23:40
Crystal Hotels misafirlerine çifte bayram yaşatacak

Kemer, Beldibi, Belek, Manavgat, Side, Bodrum ve Kapadokya’da en konforlu, en iyi aile ve en çevre dostu ödüllü otellere sahip Crystal Hotels, bayram tatilcileri ve otel misafirleri için Ramazan Bayramı’nda birbirinden eğlenceli aktiviteler hazırladı. Çocuklu aileler başta olmak üzere herkesin tatil arayışındaki ilk tercihlerinden biri olan Crystal Hotels, misafirlerine tatilin uzaması ile birlikte bayramda çifte tatil yaşatmayı hedefledi.

Türk mutfağından dünya mutfaklarına, fasıl gecelerinden, yabancı şovlara, sokak lezzetlerine, birbirinden lezzetli konserlere ve amfitiyatrolarda çok sayıda sürpriz aktiviteye kadar konuklarına bayram coşkusu sunacak olan Crystal Hotels, otelde misafir yabancı konuklarla Ramazan Bayramı tatili için Crystal’i seçen tatilcilere çok özel programlar hazırladı. Misafirleri geceleri disko ve canlı müzik seçeneğinin yanında, Türk geceleri ile çok özel partiler ve şovlar bekliyor olacak.

Akdeniz manzaralı odaları, ödüllü ve eğlence dolu Aquaparkları, çok girişli geniş havuzları ile unutulmaz bir bayram tatili sunuyor. Crystal Hotels’de çiçek pasajı konsepti, bayramın son günü eğlencenin doruğa çıkacağı gala geceleri, amfitiyatrolarda Legend  Movie Dance Show, çocuklar için mini kulüplerde el becerileri, hamur oyunları ve kum boyama etkinlikleri,  çocuklara özel havuzlar, özel yiyecek ve içecekler tatilin sürprizleri olacak.

Kemer’de Crystal Aura Beach Resort &Spa, Belek’te Crystal Family Resort Hotel&Spa, Side Crystal Admiral Resort Suites&Spa, Side Crystal Sunrise Queen Luxury Resort&Spa ve Belek Crystal Waterworld Resort&Spa gibi çocuklu ailelere sınırsız eğlenceler sunan beş yıldızlı otellerde Türk Sokakları Lezzetleri, Türkiye’nin bölgesel lezzetleri damak zevkine hitap edecek, Just Do It ve Drum Show adlı canlı performans müzik ve gösteri şovları da bayram tatiline renk katacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.