Crystal Hotels'e 'Muhteşemlik' ödülü

Dünyanın farklı yerlerindeki otellerde konaklamış milyonlarca tatilcinin yorumlarını inceleyen dünya seyahat sektörü devlerinden Expedia’ya ait yorum portal sitesi Hotels.com’un en iyi otelleri belirlemek için düzenlediği “Loved by Guests Certificate” ödülleri açıklandı.

31/12/2019 23:40
Crystal Hotels'e 'Muhteşemlik' ödülü

Lüks oteller kategorisindeki çalışmada Crystal Hotels zincir otelleri Crystal Tat Beach Golf Resort&Spa “Çok İyi Otel”, Crystal De Luxe Resort&Spa ise “Muhteşem Otel” ödüllerine layık görüldü.

Antalya’da sadece 11 otele verilen ve ödül jürisi tamamıyla otel misafirlerinden oluşan, gerçek ve doğru yorumları temel alan çalışmada, 5 üzerinden 4,1 ve 4,3 yüksek ortalama misafir puanı alan Crystal Tat Beach ve Crystal De Luxe tesislerine bu başarılarından dolayı “Sevilen Tesis Sertifikası” verildi. 

Hotels.com Başkanı Johan Svanstrom, Türkiye’de 16 otelle en yaygın yerli otel zincirine sahip Kilit Hospitality Group’un (KHG) turizm yatırımı Crystal Hotels’e gönderdiği yazıda, tesislerin sağladığı başarıları kutladı, sertifikanın en iyi derecelendirmeleri alan tesisleri onurlandırmak amacı taşıdığını belirterek, “Bu sizin üstün adanmışlığınızı ve hizmetlerinizi gözler önüne sermektedir.” dedi.

Crystal Tat Beach Golf Resort&Spa

Golf Merkezi Belek’te yer alan tesis Antalya Havalimanı’na 35 km ve Antalya şehir merkezine 45 km mesafededir. Denize sıfır olan tesis olağanüstü bir peyzaja sahiptir. Kum sahili, çeşitli büyüklükte havuzları ve Aquapark’ı ile çocuklu aileler için bir tatil cennetidir. Golf tutkunları için oluşturulmuş 27 delikli golf alanı otele sadece 800 metre uzaklıktadır. Crystal Tat Beach, Beyaz Bayrak, Mavi Bayrak, Green Key ve Yeşil Yıldız sahibidir ve bünyesindeki “Kedi Evi” sayesinde PETA ve TUI tarafından özel olarak ödüllendirilmiştir.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.