Crystal Hotels’e 'Dünyanın en iyi aile oteli' ödülü

Milyonlarca TripAdvisor gezgini dünyanın en iyi 25 aile otelini belirledi. Crystal Tat Beach Golf Resort&Spa, Antalya’nın gururu oldu.

31/12/2019 23:40
Crystal Hotels’e 'Dünyanın en iyi aile oteli' ödülü

Aylık tekil kullanıcı sayısı 400 milyon civarında olan seyahat sitesi TripAdvisor, her yıl olduğu gibi bu yıl da kullanıcılarının belirlediği Travellers’ Choice ödüllerini sahipleriyle buluşturdu. Açıklanan son kategori  “2017 Dünyanın En İyi Aile Otelleri” oldu ve dünyada 25 en iyi aile oteli sıralamasında Crystal Hotels’in golf merkezi Belek’te yer alan oteli Crystal Tat Beach Golf Resort&Spa, dünyanın en iyi aile otelleri arasına girdi.

Tüm dünyadaki gezginlerden gelen milyonlarca yorum ve görüş doğrultusunda belirlenen Tripadvisor Travellers’ Choice 2017 Dünyanın En İyi Aile Otelleri kategorisinde ilk 3 sırayı İtalya’dan bir, Brezilya’dan da 2 otel alırken, Crystal Tat Beach Golf Resort&Spa, TripAdvisor gezginlerinin oylarıyla 8’nci sıraya yerleşti.

Antalya’nın golf merkezi Belek’te yer alan Crystal Tat Beach Golf Resort&Spa, çeşitli büyüklükteki havuzları ve Aquapark’ı ile çocuklu aileler için bir tatil cenneti olması yanında, Beyaz Bayrak, Mavi Bayrak, Green Key ve Yeşil Yıldız sahibi bir otel. Oteldeki “Kedi Evi” sayesinde de PETA ve TUI tarafından verilen çok sayıda ödülün sahibi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.