Crystal Hotels’e '2016 Genel Kalite' ödülü

Crystal Hotels zincir otelleri, Corendon seyahat sitesi ziyaretçilerinin oyları ile “Genel Kalite” ve “Popülerlik” kategorilerinde 2016 Özel Ödülü’ne layık görüldü.

31/12/2019 23:40
Crystal Hotels’e '2016 Genel Kalite' ödülü

Crystal Hotels’in Kemer Beldibi mevkiindeki gözde turistik tesisi Nirvana Lagoon Villas Suites&Spa ise yine Corendon tarafından “Çocuk Dostu Otel” ödülü ile ödüllendirildi. Kemer, Belek, Side, Manavgat, Bodrum ve Kapadokya’da farklı konseptlerde ve farklı misafir guruplarına hizmet veren 14 otelle Türkiye’nin en yaygın yerli otel zinciri Crystal Hotels otelleri ulusal ve uluslararası kuruluşlar tarafından çeşitli kategorilerde ödüllendiriliyor. Corendon kullanıcıları 2016 oyları ile bu kez Crystal Hotels’i genel kalite ve popülerlik kategorilerinin tümünü kapsayan Özel Ödül’e layık gördü.

Kilit şirketler Gurubu’nun gözde yatırımı olan Kemer Beldibi mevkiindeki Nirvana Lagoon Villas Suites&Spa ise ağuapark’ı, çocuk kulüpleri, peyzaj zengini bahçeleri ile “2016 Çocuk Dostu Otel” ödülü ile ödüllendirildi. Corendon, geleneksel “Corendon Yılın Oteli” ödülüyle sektörde yaratıcılığı ve profesyonellik düzeyini arttırma niyetiyle en iyi konaklama yerlerini belirliyor. Seyahat severler de yayınlanan tüm müşteri yorumlarını ve derecelendirmelerini temel alıyorlar.

 

 

                                                                                                                                                                           


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.