Cruise tatilinde erken rezervasyon başladı

MSC Cruises, seyahatlerini erkenden planlayan ve erken satın alma yapan seyahat severler için, maksimum kazanç sağlamaları adına Gemi Turlarında Erken Rezervasyon dönemini, 10 Ekim Pazartesi günü başlattı.

31/12/2019 23:40
Cruise tatilinde erken rezervasyon başladı

Erken rezervasyon indirimleri, Akdeniz, Norveç Fiyortları, Baltık Başkentleri, Küba ve Karayipler, Ege-Adriyatik, İngiltere-İrlanda, İngiltere-İzlanda, North Cape, Balear Adaları ve Kanarya Adaları gemi seyahatlerinin 2017 yaz dönemine ait tur paketleri satın alındığında uygulanacak.

1.Dönem Erken Rezervasyon indirimleri 10 Ekim’de başlayıp, 28 Kasım’a kadar sürecek. Katılacağı gemi seyahatine şimdiden karar verip satın alanlar en uygun fiyatlarla tatile gitmenin keyfini yaşayacak. Üstelik 2017 yılında yeni suya inecek olan MSC Cruises’a ait mega gemilerden Meraviglia ile ilk seyahat edenlerden olabilir, denizin üzerinde dünyaca ünlü Cirque du Soleil animasyonlarının da keyfini çıkarabilirsiniz. Seyahat severler, şimdi satın alma yaparak, 1.Erken rezervasyon dönemi içinde kabin başı 800 Euro’ya varan avantajlardan faydalanacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.