Crowne Plaza Orya Park Hotel’e yeni yiyecek içecek müdürü

Yiyecek ve içecek sektörünün deneyimli isimlerinden Serhat Katı, Crowne Plaza İstanbul Orya Park Hotel’de Yiyecek ve İçecek Müdürü olarak yeni görevine başladı.

31/12/2019 23:40
Crowne Plaza Orya Park Hotel’e yeni yiyecek içecek müdürü

Uzun yıldır turizm sektörüne hizmet veren Serhat Katı, Crowne Plaza İstanbul Orya Park Hotel’in Yiyecek ve İçecek Müdürü olarak atandı.

Mesleğe Hyatt Regency Istanbul’un açılış sürecinde Yiyecek İçecek Departmanında göreve başlayan Serhat Katı, daha once bir çok otel ve işletmelerde üst düzey  görevlerde bulundu.

Serhat Katı Kimdir?

1972 yılında Kadıköy İstanbul’da doğdu. Eğitimine Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümünde tamamladı.  Evli ve iki çocuk babası olan Katı aktif turizm ve otelcilik kariyerine 1993 yılında başladı. Hyatt Regency Istanbul’un açılış sürecinde Yiyecek İçecek Departmanında tüm outletlerde görev aldı. 1997 yılında başlayan yurt dışı profesyonel hayatına Celebrity Cruise Line da start verdi. 1998 yılı Norwegian Cruise Line da görevine Assistant Maitre D’ olarak başladığı süreçte 2013 yılına kadar aktif görev aldı. 2001 yılı itibarı ile organizasyonunu yapmış olduğu tüm yeni projelerde görev aldı. Gerek misafir memnuniyeti, personel yönetme ve özelikle gelirler konusundaki başarılı performansı nedeniyle tarihte yapılmış en pahalı yolcu gemisi Norwegian Epic te Director of Outlets olarak görev verildi. Bu süreçte 24 Restaurant ve 16 Barın bulunduğu bu resort organizasyonunun liderliğini de yaptı. Norwegian Cruise Line, kariyerine 2013 yılında Food&Beverage Director olarak son verdi. 2014 yılında Martı Hotel Taksim’de de görev yaptı 2014 aralık ayında Dedeman ailesine katıldı ve buradaki kariyerine 2016 yılı mayıs ayına kadar Istanbul’da devam etti. Park Dededam ve Smart Dedeman projelerine destek verdi. 2016 yılı ikinci yarısından sonra kariyerine Hong Kong’da devam etti. Genting Hon Kong için Dream Cruise projesinde başlangıç aşamasından başlayarak emek verdi. We think deeper than ocean higher than sky prensibinin benimsendiği Asya’daki ilk Luxury Segment Cruise & Resort organizasyonunun parçası oldu. Kuzey Amerika ve Avrupadaki projeleri Asya’ya adapte etme başarısını gösterdi.

Klasik Fransız ve İtalyan konseptlerin yanı sıra Hawaiin & Polenesian, Spigel Tent ve Nickelodeon, İce Bar, JW Whisky House, Penfold Wine Vault gibi farklı outletlerle iş tecrübelerini geliştirdi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.