Coral Travel Rus televizyoncuları Antalya’da ağırladı

RTIB (Rus Türk İşadamları Birliği), Rus TV kanalı Rusya 24‘de yayınlanması üzere bir Türkiye Belgeseli çektiriyor. 10 Temmuz’da Antalya’da başlayan ve Adana, Ankara ve İstanbul‘da gerçekleşecek röportaj ve çekimler toplam 1 hafta sürecek.

31/12/2019 23:40
Coral Travel Rus televizyoncuları Antalya’da ağırladı

Türkiye ziyaretlerinde ilk olarak Antalya’ya gelen 6 kişilik ekip, RTIB uyesi Coral Travel’ın lojistik desteği ile Antalya’da 2 gün ağırlandı. Belgeselin sunuculuğunu, Rusya’da çok tanınan ve sevilen isim Shchugorev Dmitry Anatolievich yapıyor.

Televizyoncular, 10-11 Temmuz tarihlerinde OTI Holding bünyesindeki Xanadu Resort Hotel’i ziyaret ederek, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve OTI Holding Yönetim Kurulu Danışmanı Yusuf Hacısüleyman ile röportaj gerçekleştirdiler. Çekim ekibi, Türkiye turizmi, sezon durum değerlendirmesi ve Antalya Belek bölgesinin en prestijli tesislerinden Xanadu Resort hakkında detaylı bilgi aldılar.

Televizyoncular güne Coral Travel rehberliği eşliğinde Kaleiçi turu ile devam ettiler. İkinci günkü programda ise Demre St.Nicholas Kilisesi ile, Antalya seraları ve Rusya Dostluk ve Kültür Derneği ziyareti yaptılar.

Adana, Ankara ve İstanbul’da yapılacak gezi ve röportajlarla devam edecek programda, Akkuyu ziyareti ardından, Kültür ve Turizm Bakanı, Ekonomi Bakanı, Enerji Bakanı ve Tarım Bakanı ile görüşmeler ve Nobel ödüllü Türk yazar Orhan Pamuk röportajları da yer alıyor. Belgeselin en kısa zamanda Rusya 24 ve Rusya 1 kanallarında yayına girmesi hedefleniyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.