Coral Rusya'dan haftada 15 bin turist getiriyor

Eylül ayı itibarıyla Rusya’nın 24 şehrinden haftalık 15 bin koltuğa yakın uçuşlarla Antalya, Dalaman ve Bodrum’a turist gönderen Coral Travel, uçuşların kasım ortasına kadar süreceğini belirtiyor.

31/12/2019 23:40
Coral Rusya'dan haftada 15 bin turist getiriyor

Coral Travel Rusya Genel Direktör Yardımcısı Selçuk Bugay, yaptığı açıklamada, Coral Travel’ın, Rusya’dan Türkiye satışlarının başladığı Temmuz ayı itibarıyla, Türk Hava Yolları, Pegasus, Onur Air ve Ural Airlines ile anlaştığını belirtti. İlave tarifeli seferler de konularak, başlangıçta haftalık olarak Türkiye’ye 5.000 turist göndermek hedefi ile operasyonlara başladıklarını, Eylül ayı itibarı ile ise, charter seferlere izin verilmesiyle birlikte, haftada 15.000 turiste çıktıklarını belirtti.

Coral Travel, 2 Eylül tarihinde Rusya’dan Türkiye’ye 2016 yılında ilk inen charter seferini düzenledi. B 767 tipi Royal Flight uçağı ile gelen 309 misafir, Antalya havalimanında özel organizasyon ile karşılandı. Tur operatörü, an itibarı ile Rusya’nın 24 şehrinden Türkiye’ye haftalık 15.000 koltuğa yakın uçuşlar yapıyor. Eylül ayında açılan charter uçuşlarını yoğunlukla Royal Flight ve Ural Airlines ile gerçekleştirmekte olduklarını belirten Genel Direktör Yardımcısı Bugay, “Türkiye tatil paketlerimiz ve uçuş programlarımız büyük ölçüde Kasım ortasına kadar devam edecek. Ayrıca başta Moskova olmak üzere bir kaç büyük şehirden kış döneminde de paketlerimizi sunmaya devam edeceğiz” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.