Coral, acentalara Antalya'yı tanıttı

Türkiye’ye turist getiren tur operatörlerinden Coral Travel, Rusya'nın 20 kentindeki 520 acente çalışanını Manavgat'ta bulunan Starlight Resort Hotel’de ağırladı.

31/12/2019 23:40
Coral, acentalara Antalya'yı tanıttı

Starlight Otel'de gerçekleşen info görevlilerine yönelik toplantıda Antalya ve Türkiye'deki turizm imkanları, konaklama tesisleri ve tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgi verildi. Coral Travel Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Bugay, şirket olarak Rusya'dan 38 şehirden uçuş gerçekleştirdiklerini, Manavgat'a da 20 şehrinden acente çalışanlarını getirdiklerini belirtti.

Bugay, "Yasak nedeniyle Türkiye'ye seyahate ara verildi. Şimdi yeniden başlıyoruz. Çalışanları bilgileri tazelemek için bu organizasyonu yaptık. Hem insanların bilgilerini tazelemek lazımdı, hem de sektörde iş değiştiren yeni eleman birçok firma oldu. Bu sebeple bizde info tur dediğim turların sayısını bayağı bir arttırdık. Hem eğitim, hem biraz eğlence düşüncesiyle 500 kişilik bir grubu burada buluşturduk. Onların burada yaşayarak görmelerini ve öğrenmelerini istedik" dedi.

RUSLAR TÜRKİYE'Yİ TERCİH EDİYOR ÇÜNKÜ!

Bugay, uçuş ve seyahat yasağının kalkmasıyla birlikte yoğun bir şekilde talep aldıklarını anlattı. Yasak nedeniyle geçen yıl Rusya'da Türkiye'ye gelemeyen turist kitlesinden en büyük payı Tunus'un aldığını belirten Bugay, Rusların Türkiye'yi tercih etmelerini ise "Rusların Türkiye'yi tercih etme sebepleri; yakın olması, vizesiz olması, kalite ve fiyat bağlamında optimum olması ve kendi dillerinin konuşulduğu misafirperverlikle turizmin birleştiği tek yer olması" diye değerlendirdi.

1 MİLYON HEDEF

Bu sezon Coral Travel'in diğer ülkelerdeki organizasyonlarıyla birlikte 1 milyon civarında turist getireceğini aktaran Selçuk Bugay, “Altyapı olarak yeterli kapasitemiz var. Bu sene tarifeli uçuşlar da var. Bu da kapasiteyi rahat arttırmamızı sağlıyor. Yine Avrupa pazarı bizim için önemli. Orada da start aldık. Sonuçta Rus pazarı büyük bir pazar, bunun sinerjisini Avrupa pazarında yaşamak istiyoruz. Emin adımlarla ilerleyeceğiz" diye konuştu.

 

310.000 m² üzerine kurulu 1.315 oda kapasiteli Starlight Resort Hotel, 4.560 kişinin eş zamanlı olarak hem konaklayabildiği hem toplantı yapabildiği tek tesis olmasıyla dikkat çekiyor. Toplam 3.025 m2 Ana Salon ve Fuayesi, 900 kişilik Oditoryum ve 24 adet farklı ölçülerde Work Shop salonlarıyla, ulusal ve uluslararası pek çok kongre ve organizasyona ev sahipliği yapan Starlight Resort Hotel, sunduğu teknik donanım ve kaliteli hizmet anlayışıyla kongre ve toplantı gruplarının vazgeçilmez ev sahibi olmaya devam ediyor.

 

   


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.